Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanyyy

przyjaciolki niszcza zwiazki

Polecane posty

Gość zalamanyyy

mialem dziewczyne.. od samego poczatku jej kolezanki odnosily sie do mnie nie milo za kazdym razem gadaly mojej dziewczynie ze do niej nie pasuje ze jesem dla niej za brzydki no i udalo im sie!!! dzis ze mna zerwala baby sa cyniczne !!

Gość lorii
co Wy dzisiaj z tymi przyjaciółkami..siakas plaga czy co?..a pierdolic wszystkie przapsiółki:-P

Gość choholudek
tak jest chłopie... ja miałem to samo... Jak się o coś popsztykaliśmy to pierwsze co to kurwa wiedziały o tym wszystkie koleżanki dookoła...jak raz naliczyłem to było ich 10 !!! i oczywiście każda chuja się znając zaczęła jej doradzać i służyć dobrą radą....w taki sposób,że teraz jesteśmy właśnie w trakcie "chyba" rozstawania się...

Gość kakkadkadk
mi tez nie poszlo z jedna dziewczyna przez jej posrana przyjaciolke, zaczela sie w ogole do mnie podwalac jak ja sie do tamtej, oczywiscie ja olalem ale jakies glupie pytania mi zadawala w ogole no psula atmosfere... ostatnio napisala mi nawet na gg czy nadal tamta kocham...

Gość antykwadracikowa
mi też "przyjaciółki" mówiły, że facet mnie wcale nie kocha, że zerżnie i zostawi i w ogóle " odpuść go sobie, daj spokój" Ja "przyjaciółki" posłałam w diabły A facet jak kochał tak kocha już dobrych parę lat :), ps. przyjaciółki nadal samotne - widocznie żaden nie był godzien

Gość nieboraki
:D wszyscy znalezliscie swoje laski w pobliskim przedszkolu?:O