Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjdfosjfk

Nie podniecaja mnie kobety, ktore nie maja drogich ciuchow

Polecane posty

Gość kjdfosjfk

nie uzywaja drogich perfum, nie maja klasy. to takie wiesniary bez gustu.tyle.

Gość ja_sem_netoperek
powodzenia w zarabianiu na te drogie ciuchy :D

Gość kjdfosjfk
drogie ciuchy to w wiekszosci przypadkow gust. nie mow, ze kobieta w sweterku za 15zl z targu wyglada jak ta w sukience za 500, super butach i pachnaca czyms z wyzszej polki a nie woda toaletowa z avonu. fuuuuj

Gość latawicas
ale przecież to jest Twój poblem, nas to wali:)

gadasz od rzeczy ale co tam każdy moze mieć swoje zdanie,znam kobiety ubierające się w naprawdę drogie ciuchy a wygladające jak nieboskie stworzenia niestety:o brak gusty i poczucia smaku i kasą nie zatuszujesz

Gość kjdfosjfk
taka wiesniara bez ciuchow, smierdzac bo antypersrpirant za 3 zl zawiodl, nieogolona jak nalezy bo ile sie mozna drapac maszynka ojca, niewypilingowana bo jej nie stac. ech,mnozyc mozna...

Gość ggr44352ff
Moja znajoma ma na sobie ciuchy gdzies za 20 tysiecy, a wyglada jak szczyt wiesniactwa. Pieniadze nie pomoga jesli nie ma sie gustu. Oczywiscie łatwiej ładnie wygladac mając pieniądze, ale za połdarmo tez się można ładnie ubrac. Tylko pytanie co dla Ciebie jest ubraniem w dobrym stylu,hm? Moze podaj jakis przyklad jako fashion victim?:D

Gość kjdfosjfk
moge i bede sie produkowac, moja pani ma otulac sie w najlepsze tkaniny, takie, ktorych musniecie na skorze wywola we mnie od razu podniecenie, jej zapach, moge na niego pracowac;) wazna jest klasa, a to kosztuje, wybaczcie

Gość gdhfgbhngbf
beznadziejna prowokacja a wy beznadziejni jestescie ze odpowiadacie na takie denne tematy :O

Że się ktoś produkuje :D W sumie nie ma to jak w kółko powtarzac ze gust=/= kasa na głupie stwierdzenie.

Gość kjdfosjfk
nareszcie ktos do rzeczy gada:) pewnie, ze to prowokacja, chcialem tylko poczytac tych upiornie zjadliwych komentarzy;) wszedzie zazdrosc...ze ktos ma kase? ze od razu jakosc nie idzie w parze z cena? ze jak ktos ma drogie ciuchy to najczesciej sa bez gustu? g....prawda, to tylko gadanie ubogich, za przeproszeniem:) zegnam!!! ahoj!!!

Gość Armanii
Laski "zadbane" sa bardziej pociagajace to fakt!!! głupio piszecie oszukujecie sami siebie : P .. a ty sie nie rzucaj taak bucu o te drogie ciuszki i wody bo z tego co piszesz to bys skakał za laska która oblałaby sie uryna warta 3stoowy

Gość Armanii
Wazny jest tez gust i wyczucie , nie musisz ubierac sie u Armaniego czy D&G Mii wystarczy H&M ;***

Gość ninaaaaaaa
marna prowokacja..

Gość ninaaaaaaa
nie jestem zawistna ,ale widziałam wiele kobiet w drogich ciuchach brzydkich i ubranych jak totalne bezguście. Sama kasa nie wystarczy