Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZasmuconyAniolek

W CZWARTEK WYJEŻDŻA...AŻ DO CZERWCA...

Polecane posty

Gość ZasmuconyAniolek

już usycham z tęsknoty.... nie powiodło mu się na studiach i wyjeżdża do pracy... na tak długo... czuję jak cała w środku umieram... jest ktoś w podobnej sytuacji? Nie wiem jak to przetrzymam... :(

Gość Przetrzymasz zobaczysz
Masz inne wyjście? Mój wyjechał miesiąc temu i nie wiem, kiedy się zobaczymy. Jest gg, skype, są telefony... Trzeba wytrzymać, trzeba przetrzymać. Początki są trudne, ale potem jest to czekanie na rozmowy. I tak każdego dnia :)

Gość ZasmuconyAniolek
wiem, że są telefony, gg i skype... doskonale wiem... ale ciężko mi, bo jednak ten brak fizycznej bliskości da się we znaki... Najpierw męczyłam się jak był na studiach, bo widzieliśmy się tylko na weekendy, ponieważ studiował w innym mieście a teraz wyjeżdża na 4 miesiące i to bez żadnych spotkań w międzyczasie... smutno tak:( jestem z nim 3 lata i 14 lutego będzie mijało kolejne 8 miesięcy i też nie spędzimy tego dnia wspólnie... ajj

Gość ZasmuconyAniolek
tzn? czemu warto?

Gość lolka ta od bolka
bo to umacnia zwiazek, jak Ciebie zdradzi to przynajmniej wiesz o tym wczesniej, i nie bedziesz ciagneła tego dłuzej. Co Ciebie nie zabije to wzmocni.

Gość ZasmuconyAniolek
dziękuję kochani, od razu zrobiło mi się lżej na sercu :*

Mój M. wyjechał w listopadzie , a wróci pod koniec marca jak dobrze pójdzie

Gość ZasmuconyAniolek
yyy25 i jak się trzymasz?

ZasmuconyAniolek- wiesz, różnie bywa- są dni lepsze, ale są też gorsze, gdy płacze się z tęsknoty w poduszkę... najgorszy jest początek i połowa, a potem to już z górki :) Wiesz to już 4 Nasza rozłąka- mój M. jest marynarzem. W dodatku nie zawsze jest zasięg na kom. więc są tygodnie bez żadnych wieści...wtedy jest najtrudniej. Jedak taka rozłąka daje też dużo, a co? Np to, że człowiek sam siebie poznaje, poznaje siłę uczucia i siebie...ktoś kto nigdy nie był w takim związku- nigdy tego nie zrozumie...no i najpiękniejsza chwila- chwila powitania po długich miesiącach :)

Gość ZasmuconyAniolek
:(((((((((((