Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MiMiMiMiTobieiMi

nie mówi ,ze mnie kocha..co jest?

Polecane posty

Gość MiMiMiMiTobieiMi

cześć mam dziwny 'problem' jestem z facetem ponad rok, nasz związek jest udany.. on mi po jakims miesiacu powiedzial ,ze kocha..i powtarzał to ciągle, na kazdym kroku .. Ja nie,poniewaz bylam po przejsciach i musialam byc pewna zanim to powiem... i jakos po 10 msc powiedzialam mu to .. a on mi ,że tez.. i w sumie minelo prawie 5 msc a on mi w oglole tego nie mowi .. ja wiem,ze slowa to nic, licza sie czyny ale jakos mi dziwnie.. widze ze mnie kocha,rozmawiamy o mieszkaniu razem..ale nigdy nie mowi ,ze kocha :o zapytać go? dlaczego? wczesniej to ciagle powtarzal...a teraz..

Gość mdjhgk
już cię nie kocha :(:(:(

Gość liliputt
ulad sie zmienil teraz kocha inna a ciebie tylko pieprzy:)

Gość takataaaam
a guzik prawda, mozna kochac kogos a tego nie mowic. Ja tam nawet bym wolała zeby ktos mi okazywął uczucie, a nie tylko powtarzał ze kocha

to prawda - powiedzieć można wszystko a później wielkie rozczarowanie bo to wszystko co sięsłyszało okazało się stekiem kłamst - jesli widzisz że Cię kocha to dobrze, bardzo dobrze, aczkolwiek wiem że czasem kobieta potrzebuje to usłyszeć ;)

Gość wiosenna rosa
mówił ci na początku, nieodwołał tego więc jest nadal aktualne. okazuje uczucie to wazne. czepiasz się i widac ne masz większych problemów

Gość ja jestem juz 2 lata w zwiazku
i jeszcze ani razu tego nie uslyszalam ;) czepiasz sie :P

Gość BY MY BABY
liczą sie czyny nie słowa, bo mówić można wszystko i co z tego

MiMiMiMiTobieiMi smieszny problem ....:D ale... To jest piekna nauczka dla facetów zeby nie byc za bardzo wylewnym w słowach .... Wielu facetów nie moze zrozumiec ze wypowiadajac kazdego dnia 12 razy w ciagu godziny ze KOCHA ,taki delikwent wiaze sam sobie sznur na szyje :P Przywyczaja swoja dziewczyne do miłych słow , by pozniej zaprzestajac takiego słownictwa staje sie ofiara , ktora jego dziewczyna podejrzewa o smieszne sprawe i w ten sposób rodza sie dylematy i pytania.. co sie stało ? czemu on mi juz nie mówi ? a moze mnie zdradza ? Panowie mniej słow !!!!!!!! Bo pozniej traficie na taka panne jak autorka tego topa i odechce wam sie w sekundzie wszystkiego :P