Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lui-ska

Chciał se...

Polecane posty

Gość Lui-ska

dziś rano gdy jeszcze spałam mój facet zaczął się do mnie dobierać. nie lubię seksu z samego rana wiec się tylko przytuliłam i nie odpowiadałam na jego' zaloty'. a on jakby nigdy nic zaczął zdejmować mi majtki i pchać się do środka (pomimo braku reakcji z mojej strony) . nie wiem czemu nie protestowałam na tyle ostro by dał spokój . kutas zmarniał mu 'niestety'. a ja poczułam się jak jakaś ściera. ruchać mu się chciało. a moje uczucia się nie liczą...

Gość widocznie jesteś ścierą
dobrze, że ktoś Ci to uświadomił

masz blokadę psychiczna spowodowaną wychowaniem, że kobieta może w każdej chwili blokować potrzeby seksualne swojego partnera.My mamy inny mechanizm seksualny niż wy i zawsze kobieta która kocha swojego partnera i go szanuje lubi dawać mu przyjemność seksualną parnerowi nawet jak nie chce orgazmu i to nie jest żadną ujmą dla jej godności ,bo tak jesteście ustawione przez biologię.

Gość Lui-ska
chodzi mi o to że kochamy się tylko kiedy on ma ochotę. kiedy ja chcę to rzadko dochodzi do czegoś. dawno przestałam się do niego dobierać i inicjować seks bo to nic nie daje

Gość Lui-ska
mogę go pieścić, całować i najwyżej śmigło mu skręcić...

no i tym sposobem oddalacie się od siebie ty zawsze możesz się przyblokować a on na złość tobie woli sobie zwalić niż dać ci WSZYSTKO NA "DOBREJ" DRODZE DO ZAKOŃCZENIA ZWIĄZKU.Chyba on jeszcze nie ma doświadczenia z kobietami i nie rozumie że kobietę się bardzo rani gdy partner odmawia jej seksu.

Gość tak tak pewnie mam za uszami
hmmmm, ja lubię raniutko, blokady nie mam, nawet mi się później "lepiej' pracuje... i bardziej tęsknię i czekam na wieczór, bo raniutko, to trzeba szybko, szybko... a wieczorkiem, to moja uczta...

Gość Lui-ska
bez przesady żadnego konca związku tu nie będzie. tylko taki maly zgrzyt nie lubie bylejakiego seksu z zegarkiem w ręku

Gość londa22
oj tam, u mnie to wyglada normalny poranek...

Gość londa22
gdyby tylko tata sie wcześniej ogolił :-(

Gość qbica
wiem,wiem....specjalnie zakladacie majtki na noc....wysylacie wiadomosc:nawet nie probuj sie dobierac!!!ehhhh.... a tak obudzic kobiete minetka????...ale zanim sciagniesz majty to juz sie odechce....

Gość Kochacie
majtek już nie można założyć;)

Gość qbica
nie,bo po co.....no chyba ze okres.....

Gość oj no pzreiez wiadomo
a co ma okres do tego? tylko stare vbaby uzywaja podpasek jak maja okres ,a straych bab nikt nie chce ruchac,wiec no prbolemo..

Gość qbica
stare baby nie maja juz okresu......kazda uzywa tego co dla niej najwygodniejsze..