Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto mi pomoze w znalezieniu

Wozki z systeme clik clak

Polecane posty

Ktore wozki maja taki system wpinania gondoli? Nie bede w stanie wnosic calego wozka do gory bo mieszkam w bloku bez windy wiec chcialabym zabierac tylko gondolke a stelaz zostawiac na dole. Ktore wozki maja funkcje szybkiego demontazu oraz goindolke z uchwytem do przenoszenia? Wiem ze chicco to ma ale jego gondolka jest bardzo mala. Jakies jeszcze?

Gość taki system mają
wózki implast volant3

Coneco naprawde ma mozliwosc szybkiego wypiecia gondoli?

Jak widać wystarczy trochę się na Allegro rozejrzeć. Tylko po co, jak tu wszystko podane jak na talerzu :o

Rozgladalam sie dlugo po allegro ale nie wiedzialam ze wozki typu coneco to tez maja mozliwosc wypiecia. W opisie aukcji tego nie ma. Dlatego pytam o rade. Po to przeciez sa fora

Co ty, prawie każdy wóżek wielofunkcyjny, na który zakłada się potem spacerówkę, bądź fotelik, ma łatwe ściąganie gondoli, i po bokach albo paski, albo uchwyty do przenoszenia gondoli.

Gość chicco
Ja miałam ten wózek chicco, gondolka nie jest wcale taka mala. Córka urodziła sie w marcu, a do spacerówki przesiadla się dopiero w marcu za rok :) I wcale nie była małym dzieckiem ;)