Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gjhgduyafgAutorka

PROSZE O PORADE, PILNE!!!!A PYTANIE KROTKIE

Polecane posty

Gość gjhgduyafgAutorka

Co odpisac facetowi ktory byl u nas w firmie w ostatnim tygodniu i wyslal wiadomosc do mnie dziekujac za kawe (ktora ja robilam dla wszystkich w sumie ale to on byl najwazniejszym gosciem)??? Co mam mu odpisac???

Gość cdecdecde
Rozumiem że to był gość firmy? Po prostu był uprzejmy. Odpisz - nie ma za co, to nalezy do moich obowiązków.

Gość gjhgduyafgAutorka
Tak, bardzo, bardzo wazny gosc i dlatego boje sie napisac cos co bedzie zbyt uprzejme albo niewystarczajaco uprzejme. Bardzo rzadko sie zdarza (wlasciwie to tylko raz) aby ktos mi podziekowal w taki sposob.

Gość paniKaczorek
Napisz: cała przyjemnośc po mojej stronie i tyle.

Gość gjhgduyafgAutorka
Wlasnie nie wiem z tym ''cala przyjemnosc po mojej stronie'', czy to nie jest zbyt uprzejme??? a jesli napisze ze to nalezy do moich obowiazkow to moze brzmiec niewystarczajaco uprzejmie. :(

Gość ja czytam to forum
coraz bardziej sie utwierdzam ze kobiety nie mysla :o za niedlugo powstana topici "facet mnie pocalowal...co robic" :o zalozne i prawdziwe za razem

Gość 58739485739857
napisz; bardzo mi miło... w domu robie jeszcze lepsza kawę

Gość jkjjoou
cieszę się ,że kawa smakowała , zapraszam ponownie :-p

Gość gjhgduyafgAutorka
Oj, latwo Wam sie smiac a mi wcale do smiechu mi nie jest. Ten gosc mi zostawil swoja wizytowke, dwa razy podal reke i dlugo ze mna rozmawial, dlatego tak panikuje i NIE moge napisac nic co by mu dalo jakokolwiek mysl, ze on ma jakiekolwiek szanse:( To sie NIGDY nie zdarza aby ktos tak wazny pofatygowal sie z wiadomoscia dla malo waznej administratorki, ktora cichutko wchodzi do pokoju z kawa i ciasteczkami bo szef kazal.

Gość 58739485739857
o jeny no widac ze mu wpadłas w oko to musisz tez mu dac deliktanie do zrozumienia ze nie jest zupełnie ci obojetny. moze napisz cieszę sie, ze w koncu ktos docenił moje starania albo nie ma za co , to tylko kawa albo bardzo mi miło moze kiedys sie Pan zrekompensuje

Gość gjhgduyafgAutorka
kurcze chciałabym go przelecieć ale jak to napisac?

Gość gjhgduyafgAutorka
Ha, zeby to bylo takie proste. Ja NIE chce sie z nim spotkac (choc pewnie by mi to pomoglo w karierze:p dlatego tak sie mecze z odpowiedzia, NIE chce aby moja wiadomosc cokolwiek sugerowala. Ma byc chlodna i uprzejma...help! Mowie Wam, ja to mam pecha, miesiac temu kumpel szefa do mnie podwalal i szef nawet probowal mnie ''swatac'', fakt, ze gosciu ma wiecej kasy niz kulczyk i tym podobni ale mnie to nie interesuje i chce aby wszyscy zostawili mnie w spokoju. Ja zawsze ubieram sie w portki i koszule wiec nic ekscytujacego, nie wiem co tym facetom odbija.

Gość ałtaya
Napisz mu coś w stylu Bardzo się cieszę, że smakowała. Przy następnej wizycie postaram się zaprzyć równie dobrą :) Z serdecznymi pozdrowieniami

Gość czekam na ksiazke
napisz: ' nastepnym razme przugotuje kolacje ze snaidaniem,a weic zapraszam serdecznie'...

Gość gjhgduyafgAutorka
altaya, perfekt odpowiedz, zaraz sobie przetlumacze i wysylam! dziekuje slicznie:):D