Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

19Martusia88

Podkład dla cery tłustej

Polecane posty

Hey kochani mam do Was pytanie jaki jest najlepszy podkład dla cery tłustej, potrzebuje jakiś matujący i dobrze kryjący do tego musi byc w dosc jasnej tonacji...help me!

Gość najlepszy podkład do cery
tłustej to Clinique Stay true makeup. W ogóle nie widac go na twarzy, jak dobierzesz odpowiedni kolor (a paleta jest szeroka i ma jasne kolory). Jak nałożę sam podkład, nikt nie wie, że jestem umalowana a cera wygląda 1000 razy lepiej. Ale żaden podkład nie matowi na długo, a te z tzw. pudrowym wykończeniem podkreślają skórki i zmarszczki na twarzy. Na podkład nakłada się puder sypki i wtedy jest matowo. Tez polecam puder sypki Clinique.

Jak dla mnie rewelacyjny jest RIMMEL Stay Matte (ja uzywam 001 ivory) i cenowo jest też przystępny. Super matuje a do tego jak kryje;]!!! Polecam:)

Gość podaj dalej
lOREAL tRUE Match Minerals;) Świetnie kryje ladnie sie trzyma... Po jakimś czasie trzeba ałożyc troche pudru i tyle;) Podobno podkład z La Roche _Posay do cery trądzikowej też jest dobry (wersja dla cery suchej i tlustej), slyszalam ze ladnie kryje i sie trzyma.... Przymierzam sie wlasnie do zakupu

Gość clindacne i viosept

Gość cscxcx
revlon colorstay with softflex odcień buffo 150, lepszego nie znalazłam, a testowałam wiele