Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wojownicza księżniczka xena

Seks z lekarzem

Polecane posty

Dziewczyny, kochałyście się kiedyś z lekarzem? Jak to jest? Dla mnie to istny fetysz. Mam jednego upatrzonego, jest psychiatrą i seksuologiem (nie śmiejcie się, to prawda). Jakiś czas mnie leczył, ale teraz jestem u kogoś innego. On wie, że mam na Jego punkcie obsesję, nie zdziwił się jak Mu to powiedziałam. Zapytał mnie tylko: "Wyobraża sobie Pani jak się kochamy?". Wiem, że ze swoim lekarzem to nieetyczne, ale skoro On już nie jest moim lekarzem, to mogę coś zrobić, żeby się z Nim przespać? Znam Jego adres email...

Gość mala300
ja sie pieprze z ginekologiem

Gość a rozpoznanie
twoje... to: nimfomanka bajkopisarka

mala300 i jak jest? :) No cóż, nimfomanką naprawdę jestem, bo dlatego byłam u seksuologa, ale bajkopisarką już nie. Przecież nie piszę, że się z Nim kochałam na kozetce psychoanalitycznej, bo niestety nie wyszło. :( Ale chciałabym. Doradźcie coś... Czasem myślę, że gdybym była atrakcyjniejsza, to On by się skusił wtedy... a może rzeczywiście jest taki porządny. Nie wiem.

Wiem że minęło trochę miesięcy od momentu kiedy zamieściłaś swoje pytanie..albo pragnienie(nie wiem jak to nazwać) ale czy cos się zmieniło?!Czy się z nim przespałaś?! No bo niestety ja tez mam podobnie...a raczej tak samo..tylko że mu jeszcze o tym nie powiedziałam i raczej nie powiem..przynajmniej na razie;)Och jest taki boski...ale co tu się będę o tym wypisywać,wiadomo że jak facet się podoba to jest jaki??? "BOSKI"!!!!

Gość to nie podam stałego nicka
mnie wyruchał ginekolog i jeszcze seksik z dentysta

Gość BLONDYNA20
Dziewczyny ja tez mam ochote na sex ze swoim psychiatra (chodze do niego od dluszczego czasu) tylko nie wiem jak to zrobic??? Doradcie mi cos ! Przeciez niektore z was pisza, ze kochaly sie ze swoimi lekarzami, jak wam sie to udalo????

Gość zaiste-
nie wiem, jak to zrobilam, ale przespalam sie z dwoma... goraco bylo!!! uh!

Gość a wyzdrowiałaś już/
Chcąc aby cię wyleczył, to musi w sposób praktyyczny cie bzyknąć inaczej nie wyzdwiejesz. T jest jedyne naturalne lekarstwo na Twoją chorobę.

Gość rymowanek
W ty cały ambaras, żeby dwoje chciało na raz.

Gość danielek233
jak potrzebuję morfinkę, to wysyłsam dziewczynę do doktorka, po wyruchaniu przynośi, Nie wydaję żadnej kasy.

Gość danielek233
A jak dziewczyna ma okres i nie może, to sam nadstawiam kakaowy otwór i też dostaję morfinkę :) Oraz biały, energetyczny, pożywny płyn...doustnie :)

Gość komisteryczny spektakl
działa jak afrodyzjak

Gość pacjentka zakochana
Ja wogole mam prze...e ze służba zdrowia jeśli chodzi o sex.Jeden lekarz mi się podobał i być może nawet się zakochalam .dał mi swój priv i pisaliśmy ja z sali on z dyzurki . I ta znajomość dalej trwa już kilkanaście lat. Sexu nie było ;(Dlaczego? Bo ja ogólnie nie potrafię wykorzystać swojego kobiecego wpływu na mężczyzn /nie tylko lekarzy/Natomiast teraz sytuacja jest podobna . Znam faceta dobrych 9 lat . I jak się zorientowalam ,ze coś do pana doktora czuje napisałam o tym SMS a do kumpeli w desen ze chyba go kocham i ze nie cofne się przed niczym nawet jeśli mialabym być tylko kochanka bez przyszłości i zrobię tyle na ile on pozwoli i pitu pitu i kur.. wyslalam tego esa do niego To trzeba mieć pecha;) ale byłam szczera i on po tym dalej mnie traktuje jak przyjaciolke /bo pacjentka już dawno nie jestem/ mam do was pytanie ;czy tak jest serio ze wchodze do gabinetu najlepiej ostatna /byłam na wizycie już ok 23/i po prostu zaczynam akcje . Wiem ze słyszy się o takich rzeczach i wiem ze jak będę miała szanse to pójdę na całość ,ale ..może ja ogólnie nie umiem uwodzic? Tym bardziej ze w pracy mam kontakt z lekarzami i bynajmniej nie kręci mnie relacja lekarz -pacjentka tylko ze TEN akurat u nas nie pracuje a to JEGO kocham pozadam czy jak to tam .ta uczuciowa nomenklatura mnie zabija .Czekam na rady i opieprze;))

Gość fetyszystka
Podbijam temat Sypiam z chirurgiem naczyniowym...lekarze to moja pasja sypiam wylacznie z nimi. to mezczyzni, ktorzy maja boska wladze...

coś jest w tej służbie zdrowia :) ja kiedyś kochałem się z pielęgniarką i naprawdę było bosko! może to taki zbieg okoliczności ale od tej pory pielęgniarki i lekarki miło mi się kojarzą :)

Gość prin
ja szaleję za swoim internistą ze wzajemnością

Gość 6781234
Ja tez

Gość klk
o rany, ja kiedyś miałam ochotę rzucić się na swojego ginekologa. żałuję, że się na to nie zdecydowałam. podobnież ta specjalizacja jest najlepsza.