Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna.

walentynki.... samotni

Polecane posty

Gość samotna.

niedlugo walentynki, czas miłosci, aniolkow, serduszek.... pary już nie mogą się doczekać, szykują prezenty, organizują romantyczne wieczory, niespodzianki.... ZAKOCHANII a co z tymi którzy nie znalezli jeszcze drugiej polowki, samotny wieczor z swoimi przygnebiającymi myślami, a ja znow sam/a, w telewizji WALENTYNKI, w galeriach WALETYNKI w sklepie mięsnym WALENTYNKI jesli ktos szuka, a nie umie znalesc milosci, co ma zrobic? szczególnie wtedy jest cięzko, przygnębiajaco... nasuwaja sie pytania "czy zawsze będe sam/a"

też jestem sama i też mi troszkę przykro jak patrzę na te wszystkie wystawki, ale co tam... 14.02. szybko minie i znów będzie w miarę normalnie ;)

Gość samotnosc we dwoje
:O myslicie, ze bedac w parze nie jest sie samotna?

Gość antykryzys
kryzys jest a wam amory w głowie :P trzeba pilnować finansów a nie zajmować sie głupotami :)

no... samotność we dwoje chyba jest nawet gorsza i bardziej frustrująca - tak mi sie wydaje

ja mam z kim obchodzic walntynki, jak nie mialam to tez mnie dolowalo to swito a jak mam (od 5 lat juz wciaz ten sam) to nie obchodzimy walntynek - jakos nas nie rusza to dziwne amerykanskie swieto, naszym zdaniem stworzone tylko po to zeby nabijac kase sklepom

A mnie wkurwiają całe te walentynki. Mam dziewczynę, ale wcale nie mam ochoty jakoś szczególnie tego dnia spędzać. Ona ma ochotę i liczy na jakieś prezenciki, serduszka i inne bzdury. Dla mnie to święto to nieporozumienie, a najbardziej to kasy szkoda.

Gość facet taki tam
tak,teraz walentynki,zaraz dzien kobiet,pozniej jakas rocznica,no kurwa,załamac sie mozna

ja mam chłopaka ale walentynki mnie strasznie wkurwiają- wszędzie te serduszka, słodkości , nawet kiełbasa w kształcie serca :o Uważam , że jest to najbardziej tandetne "święto" obchodzone i jakoś szczególnie celebrowane głównie przez gimnazjalistów i licealistów. Uszka do góry walentynki są przereklamowane :D

Przereklamowane, czy nie, wiekszosc samotnych tym bardziej odczuwa brak kogos bliskiego.

Gość mi tam te całe walentynki
wiszą. mam faceta a walentynki spędzę z koleżanką:P dla mnie to dzień jak każdy

a ja będę sama , ale nie samotna, już drugi rok spędzimy walentynki osobno i prawdopodobnie naszą drugą rocznicę też...

Gość jeden dzień jakoś
idzie przetrzymać. Gorzej jak tych samotnych dni jest cały rok. Ale trzeba wierzyć w lepsze jutro :)

dokładnie - zresztą... życie samotnie tez nie musi być koszmarek - czasem bywa cięzkawo, ale można się przyzwyczaić :)

Przypomniała mi się koleżanka: -Walentynki to święto komercyjne! To było zanim poznała chłopaka. Od 2 lat komercjalizuje się. ;) To tylko 24 godz. Można je przeżyć bez użalania się nad samotnością.

Gość samotna.
niby mozna przezyc, ale w sumie ja spedze pewnie cały dzien w dumu, bo duza wiekszosc moich znajomych jest sparaowana i obchodzi to komercyjne czy tez nie swieto... i co wtedy, w dodatku sobota chyba wtedy wypada, o mnie akurat mozna powiedziec nie sama (mam wielu znajomych czy przyjaciol) jednak samotna, nie mam kogos kto by mnie przytulil. A w walentynki to chyba najbardziej boli :(

Gość ja nigdy nie obchodziłam
walentynek, mam je w dupie:)