Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i mam problem

MAM JECHAĆ ZE SWOIM UKOCHANYM....POMÓZCIE!!!

Polecane posty

Gość no i mam problem

do Aqua Parku..My ,Jego synek i siostrzyczka... Ale ja za cholerę nie wyjdę w stroju!!! Bo się po prostu krępuję swojego ciała! Małe piersi do tego jestem bardzo bardzo szczupła:( Jeju nie zniosłabym spjrzeń innych ludzi! Opaliłam się ostatnio fajnie na solarium,także bladym tyłkiem oślepiać nie będę! I opalona czuje się troszkę pewniej! Ale jak ja mam się przełamać? Mój facet oczywiscie problemu nie widzi i mowi wstydzisz sie ze mną? A On wygląda jak młody Bóg! Cudowne wysportowane,umięsnione i opalone ciało...jeju...Nie chcę mu narobić wstydu:(:(:(

Gość jkashjwnsajsn
:D:D:D:D:D:D

Gość Czerwona Śliweczka
Napewno przesadzasz. To dobrze,że jesteś szczupła. A piersi przecież można optycznie powiększyć za pomocą stroju push up. Dopasuj tylko dobrze strój i baw się dobrze!

Gość no i mam problem
Oj nie przesadzam,strasznie wstydze się swojej szczupłości. Ale mój facet zawsze mówi,że mam sliczną figurkę...taką proporcjonalną itd... Pociesza...ale ja przecież siebie widzę! Strój jakiś tam mam,niby powiększa itp.... Ajjj....

Gość valentinesss
Kobieto ,nie schizuj.Zobaczysz,ze jeszcze Twoj facet bedzie zazdrosny o Ciebie ;) Jestes szczupla,a to zdecydowanie plus.Zaloz stanik push-up(ja tak robie,a tez jestem szczupla i niska).A w tym roku na plazy moj chlopak mnie zakrywal nawet przed swoimi kolegami,bo sie slinili na mnie :P

Gość valentinesss
Kochana,ja tez mialam kompleks.Malych piersi.Ale coz-jestem szczupla,to mam maly biust.Ale za to proporcjonalny.Wazne,ze mojemu facetowi sie na maxa podobam.A dzieki niemu moj kompleks zanikl :)

Gość no i mam problem
Hehe ,On juz jest zazdrosny! Mam być ciągle przy Nim w aqua;)

Gość ooo to czas najwyzszy
stac sie kobieta. zrob cos ze soba

Gość czekam na ksiazke
kurde,dziewczyno nie przejmuj sie tylko baw...

Gość valentinesss
No widzisz :D .Wiec glowa do gory ;) A dziewczyny z malym biustem nadrabiaja fajna pupa i napewno tak jest w Twoim przypadku :)

Gość no i mam problem
Hehe no do pupu nic nie mam! Niech będzie!;) Ale jestem zaaa szczupła kurcze:( Co mam zrobić ze sobą?? Poddac się operacji powiększenia biustu,łydek,ud??? Nie rozumiem...

Gość a ile masz wzrotu i ile wazysz
i jakie masz wymiary?:) pewnie pzresadzasz-poza tym lepiej za szczupła niz za gruba:p no i blada nie jesteś więc spoko:)

Gość valentinesss
Ja tez jak patrze na siebie w lustro,to widze ze brakujace kg :( Mam duza niedowage,az wstyd sie przyznac ile waze .Mam wystajace kosci bioder,chude ramiona,rece,klatke piersiowa.Moja kuzynka 16letnia ma wieksze piersi niz ja ,a jestem od niej starsza.Ale coz-nic na to nie poradze.A na operacje sie nie wybieraj.Wazne,ze chlopak Cie akceptuje,zaakceptuj i siebie.Ja np.w domu cwicze sobie codziennie po 20 minut.Cwiczenia na pupe,nogi i biust.I wiesz co- pomaga ;).Szczupla jestem dalej,ale jakos lepiej to wyglada.Moze to efekt miesni?Po prostu mam bardziej ,hmm,dopracowane czesci ciala :) .

Gość no i mam problem
Mam 169cm wzrotu i ważę 50 kg! Wymiary 87 65 89 Takze malutkoooo....

Gość marta xdwqdq2
laska chce żeby jej pisać teksty w stylu"masz idealne wymiary,na pewno bosko wyglądasz"....żenada dziewczyno...ŻENADA

Gość valentinesss
A ja mam 160,waze 43 kg(masakraaaaa),a wymiary 79-61-76..Takze,ciesz sie ,bo masz lepiej ,niz ja :)

Gość no i mam problem
marta jakbym miala super wymiary i wygladała bosko,to bym nie pisala o problemie! Echhhhhhh...

Gość do valentiness
alezs ty chuda, nie masz zamairu przytyc? pzreciez cyckow nawet nie masz... no chya b ze masz 12 lat to spoko.

Gość wcale nie jesteś tak aszczupła
mam ten sam wzrost i raptem po 3 cm więcej w biuście i biodrach, w pasie mam 65 cm

wiem cos o tym rok czasu i doszłam do 60 kg a teraz problemy i juz mam 56 przy wzroscie 173 ale ja to tak robie fajny stanik musisz miec albo taki z poduszeczkami albo falbaniasty efekt super a na biodra typ spodenek modne teraz i nie widac sterczacych kosci biodrowych popróbuj powodzenia

Gość a ile masz wzrotu i ile wazysz
11:47 [zgłoś do usunięcia] no i mam problem Mam 169cm wzrotu i ważę 50 kg! Wymiary 87 65 89 Takze malutkoooo.... hmmm ja mam 170cm i 56 kg i mam jakies 90-67-93 i mam biust C, wiec jakim cudem masz małe peirsi skoro mamy prawie identyczne wymiary?:)

Jedź i baw się dobrze :) . Nie ma co wymyślać. Pokonaj swój strach ;) .

Gość wieksze piersi
Ja zastosowałam trzymiesięczną kurację FABULOUS BREAST, do tego krem i masaż. Efekt NIEPODWAŻALNY! Nie wiem dlaczego niektórzy krytykują tego typu kuracje, nie mając zazwyczaj z tym nic wspólnego. Przecież kuracja przy użyciu skalpela jest dopiero niebezpieczna, a jednak kobiety ją stosują, efekty też widać, tyle że za jaką cenę? Co do bezpieczeństwa używania tabletek które ja kupiłam, składu i sposobu działania poczytajcie na www.intymnosc.pl/aff/7733