Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowa kreddka

objawy ciazy pozamacicznej!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość kolorowa kreddka

Jestem w 7-8 tc i strrrrrrasynie boli mnie y prawej strony podbrzusza, czy to moze byc ciaza pozamaciczna??????????

Gość żelbetka
moze, zawsze moze, bez objawów nawet, ale przy normalnej ciąży też moze tak boleć, wiec nie panikuj:-) na pewno wszystko jest w jak najlepszym porządku! zapisz się na usg i będziesz spokojna zobaczysz swój pęcherz pięknie zagnieżdżony w macicy! gratulacje:-D

Gość lukr e c j a
a mi sie wydaje ze ci ta ciaza w mozgu sie zalegla

hej,ja bylam w ciazy pozamacicznej,gdy mi ja usuwali byl to 5 tydzien,mialam laparoskopie,ledwo uratowali mi zycie,bo pozno z tym przyszlam do szpitala,a gin powiedziala mi ze jest wszystko ok,hmmmmmmmmmmmmm Ja mialam potworne bole brzucha,klujace rozlegajace sie na krzyz,nie moglam chodzic normalnie,musialam byc zgieta,mialam tez plamienia,a pewnego dnia trysla ze mnie krwe jak z kranu ,myslalam ze poronilam,bole nie ustepowaly.Pewnej nocy poczulam dodatkowo uklucie jakby w dole brzucha,plamilam caly czas.Gdy pojechalam do szpitala od razu wzieli mnie na stol,bo mialam krawawienie do brzucha i pekl mi jajowod,chodzilam z tymi wszystkimi objawami okolo tygodnia,na szczescie zdazylam!!! Mysle ze u Ciebei jest wszystko ok,pozdr