Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bunny26

Nie wiem co robić.Doradźcie! TATUAŻ

Polecane posty

Gość bunny26

Otóż chcę sobie zrobić tatuaż po wewnętrznej stronie nadgarstka.Czarny chiński znak szczęścia.No i się waham,kurcze nie wiem.W sumie to go chcę ale...no właśnie ale.Może ktoś z Was ma tatuaż i się wypowie czy żałuje czy nie.Doradźcie coś,postanowiłam sobie że do piątku podejmę decyzję.

26 lat to twój wiek? twoje życie twoje ciało. Pamiętaj, że to co podoba ci się dzisiaj może przestać za 10 lat:)

Gość Okrąglinek
Gdby moja fantazja nie wykraczała poza oklepane tandetne chińskie znaczki to raczej bym sobie nie zrobiła :D

Gość bunny26
Tam 26 to mój wiek.Na czole odpada :P...W sumie nie wiem czemu się waham bo chcę go mieć tylko nie wiem czy za jakiś czas mi się nie odwidzi.Chociaż podobno tatuaże wciągają i rzadko komu się po jakimś czasie ''odwidzują'' :P

Gość tribal
Wciągają i to bardzo, więc się dobrze zastanów. A jeśli chcesz sprawdzić to zawsze możesz zrobić z henny który znika po pewnym czasie.

Gość usjsdj
zrób sobie biotatuaż :)

Gość wwrrr
ja od kilku lat niby zastanawiam sie nad tatuazem, wlasnie na nadgarstku, ale bardzo bym sie bala, i nawet nie wiem, czy tego chce - choc ten sam pomysl chodzi mi po glowie juz naprawde dlugo [tez banalny, taki po prostu 'drut kolczasty' wokol nadgarstka]

Gość bunny26
mi już ten pomysł chodzi po głowie kilka miesięcy...i do czasy az go nie zrobie bedzie mi chodził..tylko boje sie ze jak juz zrobie to mi sie odwidzi po jakims czasie...

moja kolezanka tez lubi tatuaze. ma ich kilka ale jak przychodzi jej ochota na kolejne czeka pare miesiecy i jak po tym czasie wciaz chce je zrobic to je robi. boisz sie ze ci sie odwidzi? to nie jestes do niego przekonana. tatuaz to nie chwilowa zachcianka. bedziesz sie go nosila do konca zycia. decyzja o zrobieniu go powinna byc dokladnie przemyslana. jezeli naprawde chcesz dziare to pare miesiecy w ta czy w tamta nie powinno ci robic roznicy.

Gość mi22
moze zrob taki henną albo czasowy, taki który znika po paru miesiacach. jak ci się nie odwidzi to mozesz wtedy pomyslec o stalym.

Gość bunny26
ten tymczasowy to odpada bo on nierówno schodzi i brzydko to wygląda...