Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aleeena8787

żółta wydzielina w ciąży !!!!!

Polecane posty

Gość Aleeena8787

witam bardzo sie boje wczoraj zauwazylam żółta wydzieline a jestem w 6 tygodniu ciąży ,udałam sie do szpitala ,lekarz przepisal mi Luteine ,boje sie wziasc ten lek gdyz lekarz nie zbadal mnie .Czy waszem zdaniem cos grozi mojej ciąży? prosze pomozcie

Gość Aleeena8787
Dziekuje za odpowiedz ,chociaz Ty jedyna..

Gość Taka sobie dziewczyna...
A powiedział ci lekarz ze to jakiś zły objaw?? Ja jestem w szóstym tygodniu mam tez wydzieline ale biała a kolejna wizyte mam w piatek:O

Gość Aleeena8787
W zasadzie tolekarz nic nie mowil bo byl zaspany bo go chyba obudzilam bo bylam w nocy w szpitalu ale z tego co ja wiem biala lub przezroczysta wydzielina jest jak najbardziej normalnym objawem ,nie masz sie czym denerwowac

Gość Aleeena8787
Wiesz pobolewa mnie prawy jajnik i to mnie martwi tłumaczylam lekarzom ze jeszcze przed zajsciem w ciaze mialam zapalenie jajnika ,ale oni robili mi usg dopchwowe i twierdza ze niby wszystko jest dobrze z jajnikami ,bardzo sie boje ,niestety na wizyte u prywatnego ginekologa chwilowo mnie nie stac :(

Gość Aleeena8787
Boje sie wziasc tego leku "luteiny" bo z tego co cvzytalam to zazywaja go dziewczyny majac problem z regulacja miesiaczek ;/ nie wiem

idz do lekarza i narazie nie bierz tej luteiny ..... mnie tez czasami pobolewaja jajniki ale u mnie to dopiero poczatki tzn 5 tydz. w czwartek ide na pierwsza wizyte.

A ja słyszałam że luteine tez sie daje na podtrzymanie ciązy...

Gość Aleeena8787
hmm juz sama nie wiem czy wziasc czy nie :( ja sie boje ze to nie pomoze co jedynie zaszkodzi ,zdziwilo mnie zachowanie lekarza ze mnie nie zbadał

poszukaj na necie kiedy kobieta w ciązy powinna brać luteine.Innego wyjścia nre widze:O

Gość Aleeena8787
masz racje ,własnie przed chwila sprawdzilam na innych forach i wszedzie wszyscy zgodnie pisza ze luteina tylko pomoze :)