Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czerwona Śliweczka

ZEPSUTE OBCASY WE WSZYSTKICH BUTACH- TEŻ TAK MACIE???

Polecane posty

Gość Czerwona Śliweczka

w każdych butach zdeptuja mi sie obcasy az do samej podeszwy, fleki odpadaja. Czy Wy też tak macie? W ciągu zimy 2 razy musze wymieniać buty.

U mnie to jest jeden zestaw flekow na zimę, potem idę po nowe (fleki:P).

Gość Czerwona Śliweczka
zawsze jest to samo!!!! Moze jestem za ciężka? Macie jakiś sposób na to?

Nie :) Jak kupuje buty, to zanosze je do szewca, zeby dal metalowe fleczki. Ogolnie szanuje buty i nie musze w ciagu jednej zimy kiupowac kilka par butow :) Ale na to sklada sie takze umiejetnosc chodzenia na obcasach..

Gość Czerwona Śliweczka
Potrafie chodzić na obcasach tylko,że ja pokonuje wiele kilometrów pieszo tzn. nie mam auta i wszędzie musze chodzić na nogach przez co moje buty sa w opłakanym stanie. a nie można kupić już butów z metalowymi flekami?

Ja nie widzialam z metalowymi, moze w tych lepszych sklepach? :) W kazdym badz razie u szefca to kosztuje 8zl :) To nie lepiej ubierac cos na plaskim jak tyle maszerujesz? Buty zawsze mozna przebrac :)

Gość Czerwona Śliweczka
miałam na płaskim obcasie to mi się podeszwa przetarła i dziura zrobiła. Nie wiem dlaczego takie badziewne buty teraz robią i to w Daichman lub ccc. Dopiero jak kupiłam za 300zł z adidasa to nic im nie było.

Gość No jo
Noga ze wsi, but z miasta!

Ja nie kupuje w tych sklepach.. z CCC po tygodniu zlamala mi sie podeszwa w butach. Ogolnie wole zaplacic raz a porzadnie i miec spokoj cala zime, niz co chwile zagladac czy cos mi sie nie odkleja, nie odpada.. :)

Gość frufru
wymiana fleków kosztuje pięc złotych. obcasy Ci się scierają bo chodzisz "z pięty", czyli jak stawiasz nogę, to najpierw ziemi dotyka pięta i wtedy na nią idzie cały nacisk przy przenoszeniu ciężaru ciała. naucz się chodzić "z palców", albo "ze stopy". uprzedzam - cwiczenia prawie jak w balecie :0