Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość renata77722

dowiedziałąm się z pewnych zródeł ze mój facet

Polecane posty

Gość renata77722

powiedział swojej byłej że ze mną zerwał!!!ale nei chce z nią być tylko kłamie ją tak...bo wkurza go to że jak ona się dowiedziałą ze on jest ze mną to sama weidzie wzwiazek i będzie ją pieprzył ktoś inny.....Czy to normalne że zalezy mu na niej wten sposób.. jak mu powiedziałam o tym zapewnił że nigdy do niej nie wroci ale.po co ma wiedzieć...że on ma mnie po co ma sie denerwować...:O

Gość to nie jest normalne

facet ewidentnie ma was dwie i z żadnej nie zamierza zrezygnować - totalnie chora sytuacja

Gość renata77722
ale on się znią niespotyka to wiem na stówe mam swoje żrodla ale on nie chce żeby ona się zkimś spotykała:O

Gość bardzo ale to bardzo podejrzan
e

Gość frufru
"renata77722 - powiedział swojej byłej że ze mną zerwał!!! (...)wkurza go to że jak ona się dowiedziałą ze on jest ze mną to sama weidzie wzwiazek i będzie ją pieprzył ktoś inny... (...) po co ma wiedzieć...że on ma mnie po co ma sie denerwować..." no tak, nie chce żeby ona miała kogoś innego, nie chce żeby ona się denerwowała, Ciebie ukrywa... alez masz fajnego chłopaka! a przejmuje się tym co czujesz Ty czy tylko uczuciami swojej byłej i swoimi własnymi?...