Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość resoow

Teoria pasa ogrodnika-wyjaśniam

Polecane posty

Gość resoow

Generalnie to jest tak:Nie ma miłości bez zazdrości jak śpiewala Vioeltta....Jeżeli zauważamy syndrom ogrodnika..nie świadczy to koniecznie o wielkim uczuciu ale jest to znak że coś tam jednak jeszcze się z drugiej strony troche tli...Ten ktoś może już kochać inną kobietę może nie chcieć powrotu....walczyć ze sobą być z jedną myślec jeszcze troche o drugiej...Ale jeżeli jest zazdrość to znaczy że druga strona nie jest do końca obojętna.Sama zerwałam z facetem i dopiero jak znalazł sobie inną uświadomiłam sobie jak ważny jest dla mnie i co naprawdę czuję

Gość albo zwykła
duma ktora cierpi jak widzimy że druga strona radzi sobie bez nas:D

Gość albo zwykła

Gość ihaaa ha
kocham Cie, autorko topic'a :*

Gość oh my golf
ja mam taki przypadek: po prostu, gdy jest niespełniona miłość i rozstanie, facet który zerwał nie chce, żeby jego ex dziewczynę dotykał ktoś inny. takie zachowanie jest charakterystyczne dla egoistów, egocentryków, osób niedojrzałych i samolubnych. ;) nie myślą o uczuciach porzuconego, tylko o swoich własnych. zawsze musi być tak jak oni chcą, a zdanie porzuconej osoby jest niewazne...

Gość oh my golf to
święta racja!

Gość u mnieee
tak jest po 9 latach...

ja mam kogos prawie 2 lata on mial ponad ale go chyba zostawila choc on mowi ze ona spotkalismy sie bo nalegal troche mi namieszal malo zwiazku nie zepsul a teraz po tym spotkaniu mialo byc jedno jeszcze i odwolal od mies milczy co za koles.......

ale ja juz dawno myslalam ze da spokoj poki kogos mial to byla cisza czasem glupie komentki na nk...ostatnio na imprezie ciagle lazil za mna i sie gapil z kim sie bawie...