Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DZISPIEKNIEJSZA

WYTLUMACZCIE MI TO PROSZE!!!!OBCOK

Polecane posty

Gość DZISPIEKNIEJSZA

Gość fdsfdsf
ja ci wytłumaczę: po prostu tak jest. :)

Gość DZISPIEKNIEJSZA
Nie chodzi o to ze wiaze z nim jakies nadzieje bo to bez sensu chcialbym tylko widziec "dlaczego" wierze ze podzielicie sie ze mna swoimi odczuciami.. Poznalismy sie ponad 2 lata temu ja wtedy pracowalam w centrum handlowym a on wraz z ekipa telewizyjna robili jakis material o naszym kraju....porozmawialismy chwile wiem ze oboje czulismy to cos co sprawia ze nogi sa jak z waty...nie bede sie rozpisywac ze ah hh jaki to on cudowmy zaoszczedze wam tego chce tylko powiedziec ze naprawde to bylo cos magicznego zarowno dla mnie jak i dla niego...:) pytanie moje dotyczy tego dlaczego pomimo ze minelo tyle czasu a my nigdy wiecej nie mielismy okazji sie spoktac ( 1 miesiac w roku jest tylko u siebie w kraju Szwajcaria) to CODZIENNIE podkreslam codziennie dzwoni pisze wysyla zdjecia itp rozmawiamy najwiacej ile sie da...tylko tyle chce widziec chce zrozumiec jego myslenie czemu tak milo i bez ogrudek mozemy rozmawiac o wszystkim dzielic sie swoimi myslami ...ja wiem ze nigdy sie juz nie zobaczymy jednak w jego zachowaniu dostrzegam cien nadzieji na to ze kiedys byc moze znowu mnie zobaczy....

Gość jajajaja66666
sama nie wiem/......hmmmmmm moze poprostu bawi sie...

Gość byłam w takiej samej sytuacji.
zapytaj czy ma żonę... poważnie ja dowiedziałam się, że nie jest wolnym strzelcem po kilkunastu!!! miesiącach złudzeń... :/ dlaczego mnie wcześniej nie poinformował? powiedział, że "NIE PYTAŁAM".....!!!