Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MiMiMiMiTobieiMi

empik foto,walentynki poduszka

Polecane posty

Gość MiMiMiMiTobieiMi

hej, chce zamowic na empik foto walentynkjowa poduszke ale w podglądzie nie chce mi sie zaladowac zdjecie..tez tak mieliscie???

Gość gość
Nie kojarzę, ale to raczej pisz w takich sytuacjach do Empik Foto. Zazwyczaj przy takich problemach powinno chodzić o to, że brakuje wam czegoś w systemie, albo coś nie tak jest z przeglądarką. Bo oni raczej średnio mogą sobie pozwolić na awaryjny system dodawania fotek ;-)

Gość gość
Empik Foto też lubię. Mam od nich poduszkę, dostałam w prezencie, później sama dwukrotnie zamawiałam. Jest tanio, wszystko załatwia się online, jest to bardzo proste. Ogólnie jeden z takich prezentów, gdzie coś fajnego można uzyskać niewielkim kosztem.

Gość gość
Albo fotoksiążka. Też w Empik Foto kosztuje śmieszne grosze, więc powinna się sprawdzić. Kwestia taka, co lubi ta druga osoba, ale takie prezenty raczej robią wrażenie. Głównie chodzi o to, że jednak wymagają poświęcenia mnóstwa czasu na ich wykonanie.

Gość gość
Pewnie, że Empik Foto - bo u nich zamawia się na pewniaka. Poza tym - mają normalne stawki. Nie pamiętam, ile dokładnie kosztowała u nich ta poduszka, ale załatwialiśmy to za śmieszne grosze. Poza tym - takie prezenty po prostu się znakomicie sprawdzają.

Gość gość
Kupowałam mojemu facetowi poduszkę z Empik Foto na urodziny. Korzysta. Nie pamiętam ceny, ale niewiele płaciłam. Natomiast jeśli chodzi o samo zlecenie, to wszystko robi się online. Jest to bardzo proste - wrzuca się fotkę, wszystko dopasowuje i po zabiegu. Tutaj naprawdę nie ma żadnych problemów.