Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ASASASASAS2222222

MOJA ZDRADA A SUMIENIE!

Polecane posty

Gość triple zero
tak

Gość o_w _kur**
i ty to nazywasz zyciem? Sa zwiazki gdzie maz i zona ledwo wiaza koniec z koncem,starajac sie zapewnic dzieciom byt. Takie przezycia umacniaja więzi. to jest zycie. A ty szukasz doznan,to zostan prostytutka,i opuśc tego biednego faceta. Gośc myśli zapewne o Tobie cały czas i Cie kocha. Poklada nadzieje i zaufanie.A ty co robisz? Zadaj sobie pytanie ,kim sie stajesz? W pewnym momencie,gdy emocje opadną,zaczniesz czuc jedynie pustkę,nic poza tym. Jaki masz powod,ze to robisz?

Gość zdradzilam ja tez
ja zdradzilam i tez nie mam wyrzutow sumienia- i nie zaluje ;)

Gość zdradzilam ja tez
i tak tez kocham mojego faceta- dlaczego to zrobilam? z ceikawosci z czystej ciekawosci jak jest z innym

Gość o_w _kur**
naprawde?

Gość o_w _kur**
macie dzieci?

Gość zdradzilam ja tez
ja? nieee.. nie mamy .. jeszcze za mlodzi jestesmy.. roznica miedzy mna a autorka jest taka ze moj o zdradzie wie- wybaczyl mi

Gość o_w _kur**
no widzisz...ale myśle ze facet raczej tez sprobowal juz tego,wiec kwita. Z kolei jezeli to powtarza sie regularnie,to zaczyna smierdziec i tyle.

Gość dsadsa
ASASASASAS2222222 tylko wyzywac potraficie swientoszki...... widac zycia nie znacie. tak, ludzie sa do dupy. ty tez. no i kochasz... siebie ;) i jestes kurwa. to ze jest wiele innych kurw nie zmienia tego ze ty tez nia jestes :) X BRAK K..- slownictwo mowi samo za siebie, tak ja jestem cham... a za ciebie mowia twoje czyny.. jestes KURWA :D

Gość drbr

Gość lucyplan
dziwka jak każda!!!

Gość tfhfhf

Gość rdth

Gość raffa
sami desperaci seksualni tu pisza widze. Dziewczyno to normalne ze czlowiek szuka czasem innego seksu, bo no nie oszukujmy sie seks z jednym partnerem sie nudzi.(zalezy tez od poziomu libido etc etc') ale generalnie taka prawda. Dla mnie to nic dziwnego serio.

Gość sssssss
FACECI! nie bądzcie naiwni!Prawie każda kobieta zdradza, prędzej, czy później i nie jest to Wasza wina! kobiety już takie są - to wcale nie znaczy, że Was nie kochają, poprostu robią to dla -odmiany? Nawet super kobitka, którego wogóle niepodejżewalibyście, że zdradzi swojego ukochanego męża - a jednak. Są mężowie zdradzani latami, tylko temu nieświadomi. Żadna się nie przyzna oczywiście. Poprostu chcą się na nowo zakochiwać - przecież to takie piękne, a potem wrócić znowu do męża, przecież to takie stacjonarne.

Gość sssssss
a ponoc faceci to najgorsi...

Gość ffnfyny