Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ASASASASAS2222222

MOJA ZDRADA A SUMIENIE!

Polecane posty

Gość ASASASASAS2222222

Mam 24 lata i od 2 lat jestem Szczęśliwą męzatką. Z mężem jestem od 8 lat czyli od samego poczatku i zawsze wszystko miedzy nami było super. Kocham męża i wiem że on mnie też. Ostatnio jednak powiewa trochę chłodem od pewnego czasu. I właśnie w tym ostatnim czasie zdarzyło mi sie pójść do łóżka z innym. Zawsze uważałam zdradę za coś obrzydliwego, jednak tym razem nie dałam rady się pohamować. Ku zaskoczeniu seks był niesamowity, po prostu nie do opisania. Długi, dziki i bardzo intensywny. Byłam pewna że będę miała niesamowitego kaca moralnego. A jednak nie, brak wyrzutów sumienia czy żalu za grzechy. pozostały tylko podniecające wspomnienia. Czy to normalne? Kieruje pytanie do kobiet które również nie dochowały wierności. Cy również nie żałujecie? czy tylko ja jestem taka wypaczona?

Gość ASASASASAS2222222

Gość dsadsa
widac maz ci juz kompletnie obojetny ;]

Gość zmorrrka
o kurna jabym wziela rozwod bo twoj zwiazek jest w takim razie oparty na przyzwyczajeniu a nie na milosci...

Gość x.............
ja milam wyrzuty sumienia, ale sex byl cudowny i .... jest

"zdarzyło ci się" isc do łozka z innym... :D:D:D Sorry, ewentualnie pocalunek moze sie zdarzyc, chwila bliskosci i pac, ale seksic to trzeba CHCIEC. Wez się rozwiedz, miej odwage sie przyznac mezowi :O:O .... ble

Gość ASASASASAS2222222
ale ja nadal kocham męża

Nie znasz babolu znaczenia slow, ktorych uzywasz :D tak samo jak uzywasz swojej piczy -.-

Gość dsadsa
jak chuj. sumienia nie oszukasz. masz go kompletnie w dupie ;]

Gość zmorrrka
jak mozna kochac i zdradzac??? nie wstyd ci!

Gość x.............
Autorko , nie przejmuj si e tym co oni pisza, tu sa tacy ludzie, sami niejednokrotnie zle robia ale innych osadzaja.

Gość x.............
persymona a ty jakich slow uzywasz????

Gość fdbdfdfhtfhfhf
a potem taka wypełzłam z kąpieli pisze jakie to kobiety śą święte a faceci be i fuj... kurwa czy są wierne kobiety?

Gość x.............
brak slow

Gość do x.............
jakas ty biedna

Gość x.............
a faceci sa?

Gość dsadsa
"Autorko , nie przejmuj si e tym co oni pisza, tu sa tacy ludzie, sami niejednokrotnie zle robia ale innych osadzaja." no i? to ze robie źle znaczy ze nie umiem rozpoznać ze inni tez robia źle ? jebni sie w łeb ty kurwa ona kurwa i ja kurwa. i bez wybielania dziwko! :D

Gość x.............
Biedna? to ty to powiedzials/les

Gość odwalcie sie od niej
nie ma wyrzutow, maz nic nie wie ... jst ok a mam pytanie: zamierzasz z nim dalej sie seksic? bo chyba xciezko bedzie wytrzymac jesli tak fajnie bbylo

"zdarzylo sie" "zdradzilam" "kocham meza" ... ty kochasz siebie. dla meza nie masz nawet szacunku. zadam ci pytanie: jestes czlowiekiem czy zwierzeciem? masz mozg czy tylko instynkty?

Gość x.............
no i? to ze robie źle znaczy ze nie umiem rozpoznać ze inni tez robia źle ? j**ni sie w łeb ty k**wa ona k**wa i ja k**wa. i bez wybielania dziwko! BRAK K..- slownictwo mowi samo za siebie,

Gość do x.............
to co napisac ze to ona jes ofiara swojego męża

Gość o_w _kur**
do x i asa222 czy jakos Jesteście tylko szmatami. Asa22 jak nie masz sumienia to powiedz mezowi. X to tylko o tobie swiadzczy ze doisz meza z kasy,albo jebiesz go za kase.Dlaczego to robiecie?

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
.Faceci niby zdradzają,od najgorszych ich się wyzywa,a tu taki temat.Jeszcze trochę i przestanę wierzyć w cokolwiek Aż się załamałem,bo zaczynam wierzyć,że samotność jest jedynym wyjściem,żeby nie zwariować,ani się nie załamać i żeby wytrzymać w tym całym coraz bardziej gówno wartym Świecie.Facet dobry to dostaje po dupie przy byle kryzysie w zwiasku,bo jego kobieta chce wrażeń i się bawi,inna wybrała kryminała i dostaje łomot.Nie chce nikogo obrażać.Widzę tylko,że źle się dzieje i skoki w bok lub inne zagrania są częściej spotykane,niż normalny,harmonijny związek.Coraz więcej będąc w związku trzeba myśleć,czy druga osoba nas nie oszukuje,zamiast cieszyć się szczęściem

Gość o_w _kur**
zzzzzz-popieram Ale jak cos nie gra, to niech powie. Po co puszcza sie na lewo i prawo,bedac mezatka?Ano dlatego ze chwycila byka za rogi. Niczego nie mozemy byc juz pewni,slyszac takie opowiesci. I fakt..kobiety to szukają Bog wie czego..

Gość ASASASASAS2222222
tylko wyzywac potraficie swientoszki...... widac zycia nie znacie.

Gość triple zero
życie to kurestwo

Gość ASASASASAS2222222
wszyscy się bzykają, zdradzają, ale jak przyjdzie co do czego to każdy jest wierny i "co złego to nie ja" czyż nie??