Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaaasszsssooo

CHODZENIE DO CIUCHLANDÓW,LUMPEKSÓW - WSTYD?

Polecane posty

Gość pytaaasszsssooo

Ja sie nie moge przełamac.. mysle sobie ze jak ktos mnie zobaczy to bedzie wstyd.Poprostu niewiem boje sie? Głupio mi. A wy? Kupujecie tam ubrania? Nie boicie sie ze ktos was zobaczy. Chciałabym sie przełamać bo tam mozna niezle ciuchy znalezc. Co myslicie? Przełamac sie?

Gość trtr
Ostatnio mój facet wyskoczył z pomysłem że tam sobie kupi ubranie robocze do pracy. Zjechałam go jak ostatniego... Chyba bym go do domu nie wpuściła z jakimiś łachami a gdyby go ktoś zobaczył w lumpeksie to już w ogóle spaliłabym się ze wstydu.

bylam kika razy ale poprostu nic ciekawego tam nie znalazłam. Nie umiem szperać albo poprsotu nie potrafie znaleść fajnego lumpeksu, moja mama natomiast zawsze cos przytarga, zwlaszcza dla dzieci...moj siostrzeniec jest z gory do dołu u brany w markowe ciuchy....z lumpeksów

Gość pytaaasszsssooo
no własnie, trzeba nauczyc sie szukac.. ja nie umiem. Niewiem to sie nabywa z czasem ze umiemy cos znalezc czy poprostu trzeba umiec?

Gość obrzydliwe to...
zaden wstyd:) szczegolnie jak pieniadze przydaja sie na cos innego np. kupisz kilka ciuszkow tam a tym samym stac cie na lepsze butki:P:) Tylko ja nie zawsze mam czas i ochote latac po second handach

Gość MiMiMiMiTobieiMi
o jezus... tez mi sztuka, szperania po lumpeksach :o raz drugi trzeci pojdziesz i bedziesz wiedziala co i jak .. urodzic to sie mozna z innymi zdolnosciami a na pewno nie zdolnosc szperania po lumpeksach

Gość tak sobie mysle ze to mozliwe
ja sie balam jak mialam 13 lat :o teraz wchodze normalnie:)

Gość obrzydliwe to...
pytaaasszsssooo ale nikt nie zapewni Cie o tym , ze Ci sie to spodoba:P musisz sprobowac

Gość tak sobie mysle ze to mozliwe
ja w lumapch naparwde zajebiste ciuchy dorwalam i oryginalne bo nikt takich nie ma wiecej:) a nie polowa maista chodzi w tym samym :o zawsze sie wszyscy pytaja skad to masz? za ile itp :) nie wstydze sie bo u mnie w meiscie do lumpów chodza lekarki, nauczycielki, prawnicy wszyscy! bo wiadomo ze pojedyncze egzemplarze tam zawsze sie znajdzie:) mam tez sporo torb duzych(workow) tam zakupionych coz lubie byc oryginalna:)

Gość obrzydliwe to...
a co do wstydu..to wstyd krasc a nie chodzic do lumpeksu:P

Gość pytaaasszsssooo
w sumie mnie przekonaliscie ;> ale zdaje mi sie ze sie na mnie ludzie tam dziwnie patrzaa niewiem:/

Gość dziwnie patrzą bo dziwaczysz
:P

Gość amant z Baru mlecznego
dziwnie patrza bo pewnie są przekonani że to Ty im sie przyglądasz :P

Gość bnbncv
największe damy ubierają się w lupmach, wstyd się nie ubierać:)

Gość hgf
hhgf

Gość maniuchna
Kiedys tez tak miałam, że się wstydziłam,ale mo przeszło, a juz zupełnie jak trafiłam do lumpeksu koło starostwa i panie urzędniczki wpadały tam po pozamawiane kostiumy....a razu pewnego spotkałam tak taką damulkę z mojej miejscowości, która jak mnie zobaczyła to od razu uciekła, heheheh, ale co tam, wychodzę z założenia, ze jak ktoś się wstydzi chodzić po lumpeksach to nawet jak mnie tam zobaczy to i tak nie powie, bo by się sam musiał przyznać , że tam był :-P więc luuuzzz