Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona_złaaa

wstydze sie o tym komukolwiek powiedziec

Polecane posty

Gość asia35
Ja tez jestem spokojna.Nigdy sie nie klocilam,zawsze dla swietego spokoju schodzilam z drogi i co mi z tego przyszlo?Teraz wiem ze zycie nie moze byc poswiecone w calosci dla mezczyzny i dla swietego spokoju.My tez jestesmy ludzmi i mamy uczucia i swoje racje.Musimy mowic o tym co nam sie podoba a co nie.Takie szare ciche myszki dzis facetow nie kreca.A szkoda bo wydaje mi sie ze jestesmy bardziej wartosciowe:)

Gość napirek
skąd ten pomysł ,że jesteś śmiecieciem >a on kim w takim razie jest ? {cześć]

Gość zona_złaaa
Wiem ze podniose sie z tego marazmu i zaczne zyc,bardzo tego chce, asiu ile czasu minelo jak odeszlas?

Gość zona_złaaa
napirek , ja tak sie czuje bo zdradzilam,to nie byl przypadkowy sex, ale nie ma usprawiedliwienia , zdrada bedzie zawsze zdrada

Gość kenechus
szkoda gadać...nie wobrarzam sobie po prostu czegoś takiego w mojej przyszłości...brać sobie żonę i tak się zachowywać...ludzie są okropni...nigdy nie będę miał takiego stosunku do nikogo to jest straszne gdybym się pewnego dnia obudził i pomyślał ze zmarnowałem komuś życie ;( gdy patrzę nawet na ludzi którzy się kłucą dzień w dzień to jest mi żal...to smutne ale prawdziwe...

Gość zona_złaaa
kenechus Dobry z ciebie czlowiek:)nie ran kogos komu przysiegasz ze bedziesz z nim zarowno w chwilach dobrych jak i zlych, zycze ci duzo szczescia..i samych pogodnych dni

Gość asia35
Odeszlam od meza 2 lata temu.Mialam dosyc jego nastawienia do zycia w rodzinie.Dzis tez nie jest lekko ale nie mam obolalej glowy z powodu mezowskich zdrad i braku szacunku.Rozwiedziona jestem juz rok.Jest mi jakos lzej.

Gość zona_złaaa
a najgorsze jest to ze wszycy uwazaja go za fajnego faceta, nikt nie wie co ja przezywam w srodku jak to slysze,b bo nie jest awanturnikiem idt..wiec co mog epowiedziec ze ... nie powiem bo niby jak , to sa nasze sprawy:(

zona_złaaa>>> jestes zbyt mloda by sie dreczyc podobnymi myslami....ciezko jest zyc w takim zwiazku to dziala w drugą strone wiec kobiety ktore podobnie trakuja facetow powinny wyciagac wnioski wczesniej.... jak dla mnie nie jestes smieciem :)....kazda przyczyna rodzi skutek

Gość zona_złaaa
asiu dobrze zrobilas, ja musze dojrzec do tej decyzji , bardzo sie boje

Gość asia35
Moj tez nie byl awanturnikem.Tez go wszyscy kochali.Jedno z czego jestem dumna to to ze teraz jest z kobieta i po moim odejsciu stal sie innym czlowiekiem.Dba teraz o to co ma i szanuje zwiazek.Jest szczesliwy.Dobrze mu zycze.Niech ma.Czegos sie odemnie nauczyl aczkolwiek pozno to zrozumial.

Gość kenechus
no to jesteś w kiepskiej sytuacji...bo co będzie gdy ktoś dowie się o zdradzie? niewierna żona z braku zajęcia poszła i przespała się z innym...a tak naprawde w środku masz olbrzymi powód którego nikt nie potrafi zauważyć...ciężka sytuacja :(

Gość zona_złaaa
A mi kabel USB dziekuje ,brak mi slow

Gość zona niegodziwa
zono zła z identycznych powodów miałam kochanka, bardzo długo Lata chłodu, obojetności, zaniedbywania, traktowania przedmiotowego przez mojego męża doprowadziły najpierw do wygaśnięcia uczucia, a nastepnie do zdrady. Poczułam się kobietą, powstałam emocjonalnie niczym feniks z popiołów. Też wiele bym dała, aby to wszystko otrzymać od męża, choćby namiastkę. Nie żałuję zdrady / tu możecie ciskać gromami/, żałuję swoich wczesniej wylanych łez, upokarzania się, próśb o przytulenie. Nie ja doprowadzilam do takiej sytuacji, ja walczyłam, prosiłam o coś, co mi się słusznie należało. Uczucie wygasło, zdrada nie powoduje u mnie wyrzutów sumienia.

Gość napirek
to że wszyscy go uważają za fajnego gościa - świadczy tylko iwyłącznie ,że jest najbardziej sztucznym człekiem na ziemi . Gdzieś indziej wesoły itp a w domu :( .Ja bym pomyślał na Twoim miejscu o rozwodzie 🌻

Gość zona_złaaa
tak ciezka sytulacja , ciezka ,ale nie bede nikomu sie tlumaczyc ze nie pociagam meza i z emna nie sypia, toz przeciez najgorsze dla kobiety co moze byc, brak poczucia wartosci , brak kobiecosci, a wcale tak nie jest, nie jestem brzydka kobieta, dbam o siebie i nie ygladam na tyle lat co mam..

Gość zona niegodziwa
o widzę wiele podobieńst, mój mąż również uchodzi za spokojnego, dobrego człowieka Nigdy się nie żaliłam, nie mówiłam o swoich problemach, skąd więc inni mogą przypuszczać, że je miałam?

Gość kenechus
z resztą po co patrzeć na to co myślą inni tak jak niektórzy tu mówią: "to Ci się należy"

Gość zona_złaaa
zona niegodziwa wiem o czym piszesz-, lata blagania,proszenia i uczucie.jakie to przykre

Gość zona_złaaa
kenechus jestem pewna ze znajomi , rodzina , byli by w szoku , taki spokojny dobry maz , a mi sie w glowie poprzewracalo!

skladajac przysiege pragniemy wierzyc ze bedziemy dla drugiej osoby kims tak wyjatkowym jak w dniu slubu.....niewazne czy po 13 latach czy 24 milo jest uslyszec : wiesz ? patrze na Ciebie tak samo jak 24 lata temu i to sie nigdy nie zmieni......boli jednak gdy tego zabraknie :O

Gość zona_złaaa
zona niegodziwa ja tez sie nie zale, wszystko przyjmuje z podniesinym czolem ,ale sa wieczory , noce ze placze w poduche nie radze sobie.po czym rano wstaje ide do pracy itd..itd itd

Gość zona niegodziwa
tak żono zła, a gdyby tak jeszcze wyszło na jaw, że masz kochanka, to już byłaby ewidentnie Twoja wina, bez wnikania z jakich powodów do tego doszło Takie jest życie

Gość kenechus
ehh...ciężko czytać to co spotyka niektóre kobiety, a przecież nie muszę się mocno rozglądać by zauważyć brak miłości w małżeństwie >moi rodzice< :(...chyba po prostu zadzwonie teraz do mojej dziewczyny i powiem że ją kocham...:(

Gość zona_złaaa
A mi kabel USB tak boli az w srodku serce kluje, gdy patrzysz na ludzi ktorzy nawet po tylu latach potrafia zyc ze soba moze juz nie tak jak na poczatku ale wspieraja sie i moga na siebie liczyc, cholernie boli

Gość zona niegodziwa
kenechus, zrób to, na pewno się ucieszy Jesteś ciepłym, miłym facetem...ehhhhh niektóre to mają szczęście;)

Gość zona_złaaa
kenechus ZADZWON DO NIEJ :)

Gość zona_złaaa
zono niegodziwa Wiesz jak bardzo sie tego obawiam,pewnie zrobil by z siebie takie niewiniatko a ja :( smiec.

Gość kenechus
dziękuje :) ... powiem jej to a jak się spyta o powód powiem że jest wtorek :)...rzyczę wam szczęścia a przede wszystkim odwagi do jego szukania...

Gość zona niegodziwa
on złożyłby na Twój kark wszystkie winy, a Ty odsądzona byłabyś od czci i godnosci Przeszlam przez te wszystkie etapy, w tym też lęk, aby zachować w tajemnicy "kochankowanie" Teraz wiem, że nie wolno skrywać we wnętrzu swoich problemów, szkodzimy jedynie sobie Wiele pomogla mi pani psycholog, trafilam do świetnej specjalistki. Ona również pomogla mi uporać się z problemem wyrzutów, bo pomijąc wygasle uczucie, jest jeszcze uczciwość małżeńska.