Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Moja mala ma 15 miesiecy od dwoch dni jest marudna ,wczoraj miala stan podgoraczkowy,ida jej dwie górne dwójki,i niewiem czy to od tego ma tą gorączke. drugi dzien juz jest tak,teraz jejzmierzylam temperature miała 39. nie kaszle,nie kicha. moze to angina? w gardlo nie bardzo da sobie zajrzec bo bolą ją te dziąsełka.

Gość kashi4
Oczekujesz ze ktos ci tu postawi diagnoze przez internet?..Moze napisz do jasnowidza bo tutaj raczej nikt ci nie pomoze...

Gość zbij jej gorączkę
To wreszcie jej daj coś przeciwgorączkowego na noc i sprawdź jak temperatura, czy spada po leku, może noc jej spokojnie minie. A do przychodni pójdziesz jutro jak nie dasz sobie rady z tą temperaturą, jak opanujesz gorączkę to ja bym się tak bardzo teraz do lekarza nie śpieszyła, u mnie panuje grypa i strasznie ciężko sie dostać, a poza tym może coś podłapać w przychodni. Mój syn teraz akurat też ząbkuje i gorączkuje.

Wiesz co mój synek przy każdym wychodzącym zębie gorączkował! Więc może to i od tego. Zazwyczaj gorączka była w granicach- więc jak na malucha dużo za dużo. Podaj na zbicie a jutro rano wolałabym pójść do lekarza. Tak na wszelki wypadek.Teraz wisusówek jest mnóstwo!

no wiem,wlasnie dlatego staralam sie zwlekac z tym lekarzem bo same chore dzieciaczki tam chodza;/ i jeszcze ja zaraz jesli to od zebow ta goraczka.