Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Singsingsinga

Dzisiaj od piątej osoby w zyciu usłyszałam, że mam za duże wymagania.

Polecane posty

Gość Singsingsinga

Taka rozmowa zwykle wygląda tak samo. ktoś pyta, dlaczego ja właściwie nie mam chłopaka, na co ja szczerze odpowiadam, że nikt mnie nie chce. I wtedy słyszę, że to ja nikogo nie chcę. O co chodzi?? Bo jakoś nie mam nigdy okazji pociągnąc rozmowy, a zastanawiam się, czy te osoby po prostu chca mnie dowartościować czy ja jestem jakaś niedostępna, odstraszam czymś facetów...

Gość moniskaka8
Hahaha możemy sobie przybić piątkę:) Wszyscy mi mówią że księcia nie znajdę ale ja nie biorę się za byle co:) 🖐️

Gość fdsfdsf
Więc żyj w samotności czekając na księcia, który się okaże ostatnim chamem 🖐️

Gość Singsingsinga
Ale ja nie czekam na księcia, a podobno robię takie wrażenie. Jestem miła dla wszystkich, fakt, że niesmiała i zakompleksiona, ale chyba fakt, że spuszczam w rozmowie oczy nie powinien faceta zamrozić, prawda??

Gość osoba_trzecia
To, że jesteś nieśmiała, może być odbierana jako wyniosłość i lekceważenie i sprawiać wrażenie, że nie jestes nikim zainteresowana

Gość Singsingsinga
Ale jak to zmienić?? Ja mam taką blokadę, bo boję się, że facet pomyśli, że mu się narzucam i że sobie nie wiadomo co wyobrażam...

Gość osoba_trzecia
To pomyśl sobie, że jesli nie pomyśli , że się narzucasz to pomysli, że go lekceważysz - nie o to ci chyba chodzi. Od miłego i sympatycznego traktowania facetów narzucania się jest bardzo daleka droga i nie bój sie, że dasz radę ją tak błyskawicznie pokonać :)

Gość Singsingsinga
Na przyszłość zapamiętam. Problem w tym, że chyba sobie zdązyłam już trochę nagrabić takim zachowaniem. Był chłopak, któremu chyba się spodobałam. Starałam się być dla niego miła, ale jakoś mi nie wychodziło, no bo nie chciałam, żeby sobie pomyślał. Potem on był krótko z taką zajebistą, śliczną, zgrabną i mądrą dziewczyną, no to uznałam, że wcześniej sobie wmawiałam i że on by na mnie nawet nie spojrzał. Ale potem już nie był z tamtą dziewczyną, a mnie zaczął okazywać zainteresowanie. I ja myślałam, że robi to a)dla jaj żeby się posmiać z zalotów paszteciary, b)bo zauważył, że mi się podoba i zrobiło mu sie mnie żal w związku z czym byłam dla niego bardzo niemiła, bo moja duma ucierpiała. I teraz sobie myślę, że kurwa zawaliłam. Ciągle o nim myślę, a nawet nie mam z nim kontaktu...;/

Gość tsatsyki
ja pierdzielę, jakie ludzie mają problemy