Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

freequa

na modelke..

Polecane posty

wiecie jakie sa pierwsze kroki w tym kierunku?? Jak rozpoczac swoja \\\"kariere\\\" jako modelka?? :P

Gość nieeeeeeeeeeeeeee
zrób loda

Gość nieeeeeeeeeeeeeee
a ja poważnie odpowiadam

Gość nieeeeeeeeeeeeeee
nie podszywać się pode mnie:P

nie ma racji bo nie kazda modelka jest pusta...o_0 bo wg mnie tylko pustaki TAKIMI SPOSOBAMI staja sie modelkami.... Dostalam juz kielka propozycji od fotografow ale od znajomych wiem ze u nich wlasnie to tak wyglada..ze wypromuja jakas laske wzamian za to o czym wspominacie..ja chce tego uniknac..i sie pytam was jak? Bo gdybym chciala isc na latwizne to juz dawno bym to zorbila...

Gość nieeeeeeeeeeeeeee
Po pierwsze, skoro nie widzisz lekkiej ironi w naszych wypowiedzi to oznacza,że jesteś dość niekumata 🖐️ a pustaków tam niepotrzeba :D

no i trza być tak szczupłym by żebra przez swetr było widać

widze ironie dlatego pisalam ze pytam powaznie...chyba widac ze to Ty jestes jakas niekumata...poza tym ironia swoja droga...ale to tez jest prawda bo wiem o tym...tak jest w tym towarzystwie jakbys nie wiedziala...tylko to duzo zalezy od dziewczyny...na ile sobie pozwoli no i przede wszystkim w jakis sposob chce do tego dojsc...ehh..;/

Gość nieeeeeeeeeeeeeee
Jakbyś była taka kumata za jaką się uważasz to skorzystałabyś z tych propozycji sesji zdjęciowych,założyłabyś sobie stronkę,albo wrzuciła zdjęcia , - zgłosiła się na jakis casting itp ;)

nieeeeeeeeeeeeeee gdybys ty byla choc troche inteligentna to bys skojarzyla fakty i pomyslala to bys z czasem doszla do wniosku ze nie skorzystam z tych propozycji bo jak juz wczesniej pisalam, seja niby jest bezplatna a tak na serio to chca innej zaplaty...tej o ktorej od poczatku tak namietnie wspominalas...wez troche pomysl zanim cos napsizesz...nie przyczyniaj sie do upadku tego forum ok? ;/

Gość kucza Pola
modelki to tylko pustaki, w tym zawodzie nie rtzeba miec wielkich umiejetnosci procz robienia loda:)

Gość ferfrerewerewr
Buahahaha to musisz mieć chyba na czole idiotko wypisane,że dajesz dupy bo ja nie dostałam zadnej propozycji ktora mialaby sie opierac na takich zasadach ahahahahahaha chyba ze ci zal np 300 zl na sesje? skoro jestes biedna..

Gość ferfrerewerewr
no niestety jak chce sie wybić to albo kasa, albo lody ;)

wiec kasa albo lody ?....to dlatego tyle brzydkich modelek na wybiegu...uroda nie ma znaczenia? swiat schodzi na psy

Gość ferfrerewerewr
no niestety jak sam zauwazyłeś mało jest ładnych modelek ktore by powalały urodą

tak zauwazylem....ale do tej pory wierzylem ze takie typy urody sa trendy a dzis mnie oswiecilas ze to za kase lub lody......