Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojojaojaoajaoja

MAMA MNIE STRASZY I TERAZ SAMA ZACZEŁAM SIĘ DENEDROWAĆ ///

Polecane posty

Gość ojojaojaoajaoja

Biore tabletki, chłopak nie kończy nigdy we mnie, moze jakaś kropelka wleciała, ale chyba nie mam o co się bać.? Wszystkie tabletki brałam z odchyłem 2/3 h od stałej pory. Dziś 3 dzień od odstawienia, zawsze miałam w tym dniu okres od kąd biore tabletki (5miesięcy) , jeszcze nie mam. :(

Gość ojojaojaoajaoja

Gość dfihgdfhxbn
nie martw sie dostaniesz jutro, też biore tabletki i wiele moich koleżanek i żadna ze znanych mi osób przy tabletkach nie wpadła

Gość mogę się przyłączyć do Was
mamie sie zwierzasz z takich spraw?:o

Gość ojojaojaoajaoja
że współzyję.? no pewnie, że tak, to chyba lepiej, że mam z nią dobry kontakt. Inaczej nie miałabym tabletek, jest położną a do gina nie pojde

Gość do gina nie pojdziesz
lol jak wpadniesz, to bedziesz musiala isc :O a zreszta chyba lepiej sie przebadac?

no kolejna przewrażliwiona :) ale przynajmniej nie będzie mamusią za wcześnie :)

Gość ojojaojaoajaoja
strasznie się boje:(

Gość to nie uprawiaj seksu

\"nie martw sie dostaniesz jutro, też biore tabletki i wiele moich koleżanek i żadna ze znanych mi osób przy tabletkach nie wpadła\" no akurat moja najblizsza psiapsióła wpadła biorąc tabletki (pilnowała sie jak rzadko kto, brała je co do godziny, równoczesnie wtedy kiedy zaszła, nie brała żadnych innych leków i była zdrowa), więc zawsze jakies tam ryzyko jest... a dowiedziała się o ciąży jak po odstawieniu tabsów na te 7 dni nie dostała okresu... testy pozytywne...

Gość ws
? bzykac to sie mozesz, ale do ginekologa pojsc to nie laska? gnój

"nie martw sie dostaniesz jutro, też biore tabletki i wiele moich koleżanek i żadna ze znanych mi osób przy tabletkach nie wpadła" no akurat moja najblizsza psiapsióła wpadła biorąc tabletki (pilnowała sie jak rzadko kto, brała je co do godziny, równoczesnie wtedy kiedy zaszła, nie brała żadnych innych leków i była zdrowa), więc zawsze jakies tam ryzyko jest... a dowiedziała się o ciąży jak po odstawieniu tabsów na te 7 dni nie dostała okresu... testy pozytywne...

ha biore od 3 lat tabetki czasem zapomne czasem w ogóle nie wezme. Ale nawet stosunek bez stosowania jakiejkolwiek antykoncepcji podczas owulacji nie daje 100% pewności ciąży. Dziewczyno nie bój sie o 2 kropelki spermy ;) a mnie sie czasem zdarza że dostaje krwawienie dopiero 6 dnia od odstawienia.

Gość LadyInBlack
Shila nigdy Ci w to nie uwierzę. Musiało coś pójść nie tak. \"Moja psiapsióła wpadła... pilnowała jak mało kto\". Sranie w banie drogie panie ;)