Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Za duzo myślący 22-latek

Co zrobić ,żeby nie dostać kosza? Poradźcie mi...

Polecane posty

Gość Za duzo myślący 22-latek

Dziewczyny, poradźcie mi, co mam zrobić w takim przypadku: Poznałem dziewczynę podczas sylwestra, sporo potanczyliśmy, pogadaliśmy,generalnie myślę, że mnie polubiła. Jakiś czas później starałem się zagadać do niej na gadu, ale jakby nie była zbyt rozmowna, znajomi mówią ,że po prostu nie jest typem osób które lubią przesiadywać pół nocy przed monitorem. No dobra, więć pomyślałem ,że zaproponuję jakieś spotkanie -kawę czy coś. Tylko że jakiś czas temu ona dała kosza mojemu kumplowi, który był za bardzo nachalny :P No i nie chcę ,żeby w moim przypadku stało się tak samo, bo jakby nie patrzeć widzieliśmy się tylko raz. Dlatego pomyślałem ,żeby najpierw trochę się poznać na gadu, a potem wyskoczyć z tym spotkaniem :P ale w ten sposób nic nie idzie z niej wyciągnąć, rozmowa przez neta się totalnie nie klei. I jak myślicie, co powinienem zrobić? ........ Żebym ja jeszcze umiał rozszyfrować myślenie dziewczyn :P :P

Gość osoba_trzecia
Skoro na żywo się wam dobrze rozmawiało, to nie masz innego wyjścia niż to powtórzyć, a neta odłożyć na potem

1. wolę (również z doświadczenia) poznawanie się na żywo - net sprawia że mamy wyobrażenie o pewniej osobie które poźniej w zderzeniu z rzeczywistością nie zwsze wygląda tak samo 2. zaproponuj kawe/kino - cokolwiek - jak będzie zainteresowana to się zgodzi 3. trzeba wziąć też pod uwagę iż być może nie jesteś w jej typie i dlatego nie kontaktuje się z toba

osoba_trzecia - dokładnie tak