Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niee wiemm wiec pytam

jak odmówić chłopakowi randki żeby go nie urazić

Polecane posty

Gość niee wiemm wiec pytam

Czuje że to za wczesniej i nie jestem na to gotowa, ale on chyba takiego rozumowania nie pojmie Co mu powiedzieć ?

Gość kramel ciastko czekolada
powiedz mu to co tu napisalas. jak nie pojmie - to baran i tyle i nie zaprzataj sobie nim glowy; gdyby mu zalezalo, to poczekalby

Gość jkkkkkkkkkkk
nie da sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! też bys nie pojmowała jakby to chłopak tak mówił tobie ;)

Gość ja to myślę
powiedz że masz grzybicę i że trochę się wstydzisz tego wszechobecnego zapachu czosnku i żeby wrócił za dwa miesiące

Gość ...*
> wiesz... już jestem umówiona...w tym dniu..(jestem zajęta teraz ważnymi dla mnie sprawami.....ale w przyszłości być może

musisz powiedzieć: sorki, ale nie chce mi się, zresztą nie jestem gotowa, by się wiązać z takim małym fiutkiem

Gość powiedz mu ze
akurat w tym dniu nie mozesz bo cos tam (wymysl cos konkretnego), a w ogole to teraz ostatnio masz tyle spraw na glowie, ze wolisz sie nie umawiac, zeby nie przyszlo potem przesuwac godziny, dnia, psuc sobie i jemu planow. Powiedz, ze bardzo sie cieszysz na ta propozycje i ze jak Ci sie poluzuje harmonogram to sie odezwiesz ;) Sprawdzone :classic_cool: dziala :D