Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmhmhmhmhmhmhmh

facet mnie namawia

Polecane posty

Gość hmhmhmhmhmhmhmh

hej, moj facet uwaza, ze po miesiacu spotkan mozna sie juz zdecydowac na seks, ze to umocni zwiazek itd. Mamy juz po 28 lat. Wczesniej bylam w zwiazku dosyc dawno i seks byl po ok 7 miesiacach...ale teraz on mowi ze to takie normalne ze po miesiacu... Co wy na to? Czy rzecywiscie tak jest? Jak bylo u Was?

Gość dffddfdf
u mnie po miesiącu a z poprzednim po 3 tyg

Gość liaczkowagroszka
u mnie po kilku dniach i to z mojej inicjatywy.Jesteśmy razem prawie dwa lata,w planach ślub,niedługo zaręczyny.Super jest

Gość MarchewkowePole
KOBIETO MASZ 28 LAT I tY TAKIE PYTANIA ZADAJESZ? jesli masz na to ochote to i po tygodniu z nim idz jesli jestes jego pewna a nawet przygodny seks Ci nie zaszkodzi tylko wzmocni:D

Gość no tak a oczywiście ty
nie masz własnego zdania i czucia w pipie, musisz na forum pytać😴 Ale spoko, jeśli chcesz wiedzieć. Ja mam 24 lata i nigdy z nikim nie spałam, nawet po roku. Trzymaj się twardo, dwa lata to minimum, dopiero po tym okresie facetowi może zależeć na czymkolwiek więcej niż na seksie, wcześniej to tylko pożądanie plus zakochanie lub zauroczenie. 🖐️

spieszy mu się więc daty wymyśla, a przecież taką decyzję podejmuje się wspólnie i nie jest ważne czy po miesiącu,dwóch,czy roku :)...powiedz lepiej co Ty o tym myslisz i czy chcesz

Gość Synsyleczek
Zrób to w tedy kiedy ty będziesz chciała, tak myślę !!!! Nie ulegaj jego namową ;) a jak chcesz to z nim zrobić to wiesz........

Gość fdsfdsf
pieprzysz autorko... ile masz lat ?! 16 ?! po co zwlekasz ? nie chodzi mi o to, żebyś mu przysłowiowo dupy dawała, ale po co ociągasz to. 28 lat ?! Mogłabyś być już matką i żoną a ty się pytasz, czy seks nie za szybko ?! Dorośli jesteście.

Gość hmhmhmhmhmhmhmh
moze jeszcze sie wypowie ktos z Was?

Gość trochę mało on wyrozumiały
trochę mało on wyrozumiały . Przecież to również Twoja decyzja. Powinnaś z nim porozmawiać. - "po 3 tygodniach " - załamka. ja ze swoim chłopakiem po 7 miesiącach zaczęłam uprawiać sex. Nie nalegał i był wyrozumiały. Życzę Ci takiego chłopaka , który będzie Ciebie wart - bo tyn chyba nie jest

Gość azalea
nie ma regul po jakim czasie i w jakim wieku ... tylko kiedy ma sie ochote i czuje, ze to jest ta wlasciwa osoba :) jezeli po miesiacu spotykania nie masz ochoty na seks to chyba nie ten facet ... ciekawe czemu ludzie tak obliczaja po jakim czasie ... to jest jakies wyrachowane, a seks powien byc spontaniczny z milosci, sympatii, pozadania ...

Gość hmhmhmhmhmhmhmh
wypowiedzcie sie jeszcze, prosze

Gość seks powinno sie uprawiać
w związku kiedy dwoje partnerów chce. ja ze swoim obecnym facetem zrobiłam to na pierwszej randce i nie żałuje.

Gość hmhmhmhmhmhmhmh
po prostu chcialabym sie dowiedziec jak to bylo u Was?

pprzy pierwszej nadarzajacej sie okazji a tak sie złozyło ze to były 2 msc,ale nie patrzylismy na czas...

Gość całkowicie czarny kot
idź na całość! idź na całość! :-) a tak serio - rób to, co ci sumienie podopwiada:-)

Gość po 3tygodniach
mialam 19lat a ty masz 28 i sie zastanawiasz

Gość
Weź go na przetrzymanie. :o Bawią mnie takie laski. Cipy już używane, a myślą, że nie wiadomo jak długo facet będzie dla takiej czekał :o

czy ty siedzisz z kalendarzem i kalkulatorem na biurku i obliczasz średnią z wypowiedzi? normalni ludzie nie patrzą na czas, tylko na pożądanie - u jednych wybucha po paru godzinach, u innych po paru tygodniach, a są i tacy, u których wcale... - i te ostatnie dewotki krytykują z zazdrości chyba te, co idą wcześniej

Gość uspokojcie sie
ona pytala bo nie wie do czego sluzy cipa :P Jest szansa ze sie dowiesz jeszcze przed szescdziesiatka, wtedy juz bedzie za pozno ale co tam:P grunt to rozwazac odwieczny dylemat: dac czy nie dac? A jak dam to czy mi ubedzie? Buaahahahahahahahaha

jejku jejku - zbok maxymalny - do czego on Cię namawia???? grzech - straszny grzech - -podaj namiary na niego , ukamieniujemy go :P

Gość hmhmhmhmhmh
Czy ja powiedzialam ze to grzech? Czy powiedzialam ze ja nie chce? Ludzie! czytajcie ze zrozumieniem, ja pytam JAK BYLO U WAS?

Gość po 3 tygodniach
mamy 30 lat, bez planowania myslenia stalo sie i juz :)

z jednym facetem się spotykałam pół roku czy jakieś 8 m-cy (wybaczcie że nie pamiętam ale to dawno było :P) a z drugim... hmm... na pierwszym spotkaniu :) z tym że wcześniej poznaliśmy się przez net i była niby big love :)