Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona dziewica

czy wejdzie we mnie penis??

Polecane posty

Gość ona dziewica

a ja mam takie pytanie: jestem ciagle dziewica ale podczas igraczek z moim chlopakiem on wklada mi 2 palce i jest ok. Natomiast jesli wklada mi juz 3 palce to czuje opor i nie jest to takie przyjemne. Czy bede miala problemy z wlozeniem penisa?? Nigdy nie mialam w sobie penisa i boje sie ze moze mi sie nie zmiescic i ze bedzie bardzo bolalo. Prosze o odpowiedzi

Gość ziuta43
mysle ze nie wejdzie! nie ma szans!nalezysz zapewne do tych kobiet u których penisy sie nie mieszcza

Gość ona juz nie dziewica
jest cos takiego jak blona dziewicza co utrudnia wejscie penisa, ale podczas pierwszego stosunku jest przebijana :P jak tego nie wiesz, to moze za wczesnie na inicjacje seksualna :P:P:P

Gość Leśny
nie ma szans.... tylko operacja chirurgiczna pomoże..... No chyba że twój facet ma małego nie grubszego od cygara hawańskiego ;P

Gość ona dziewica
wiem ze istnieje cos takiego jak blona dziewicza ale moj ginekolog powiedzial ze moja blona jest bardzo elastyczna

Gość Mr.
Jak się popieści to się zmieści.

Gość ja mammm
podobnie jak ty z tym ze nie mam juz blony dziewiczej ale jeszcze nie wspolzylam, tez sie boje ze bedzie bolec :-/

Gość zfantazja
dajcie spokoj dziewczyny !! jasne ze wejdzie nie za pierwszym to za drugim razem.

Gość szparek
Wejdzie jak w masło.