Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość X.Y.Z..

do oceny

Polecane posty

Tragedia! Dzwoń na Pogotowie, niech po nią przyjadą, przecież ona na suchoty umrze wkrótce. Anorektyczka jakaś? Aż żal ściska, jak się na nią patrzy. :(

a ktoś mi wspominał, że lubi chude dziewczyny..brrr

Gość X.Y.Z..
tak wlasnie zastanawialam sie ile osob bedzie na 'tak' a ile stwierdzi ze za chuda. bo zebra wystaja szczuplym osobom jak leza,kosci biodrowe tez wtedy sie bardziej uwydatniaja. zazdroszcze jej tego superplaskiego brzucha

Gość aguna
jak sie lezy to czesto sie tak wyglada. moze troche za chuda ale wole to niz jakies waly tluszczu bleee

Gość sfgts
ja jak leze to tak samo wyglądam;] tylko cycki mam nieco (ale tylko nieco) wieksze:)

Nie wiem czy wciągnęła tak brzuch czy co ale ma zajebisty strój kąpielowy.. Kupiłbym swojej taki jak bym gdzieś wyczaił.

Gość zebra brzydkie
bo do przesady chude, a paznokcie OKROPNE!!! weź dziewczyno ogarnij się brrrrrrr

Miałbym wrażenie, ze jak się na nią położę, to się połamie :o Jak dla mnie wzwód do środka. :o 3/10 przy sredniej 3. (kolor i wykonczenie w miarę, ale za ten Auschwitz tylko tyle.)

Gość X.Y.Z..
jak sie lezy to zawsze ma sie wklesly brzuch. to nie jestem ja. chce spasc troche z waga, nawet nie tyle co z waga ale cm dlatego chcialam zobaczyc opinie obiektywnych osob, zeby wiedziec w ktirym momencie sie zatrzymac ;)

Gość aguna
poprostu zatrzymaj sie wczesniej niz ta dziewczyna :)

Gość X.Y.Z..
przestawac jesc nie zamierzam, bez przesady ale samymi cwiczeniami z obwodow raczej nie zrzuce, jedynie odpowiednia dieta. dobrej nocy wszystkim i dzieki za opinie

Gość tez anorektyczka
osstra zmula, wspulczuje ci kolezanko. zgłos sie do specjalisty.

ona nie jest chuda.. po prostu przyciąganie ziemskie w tym miejscu jest wyjątkowo duże.. i przez to ten wklęśnięty brzuch🖐️

Gość qbica
super babka....tylko obgryza paznokcie...fe! jestem facio przy kosci ale jak sie poloze to mi tez zebra wystaja...:) taka mozna by pod sciana na stojaka....spoko!

ej!! ludziska bop lezy to jej sie brzuch zapadł ale bioderka wskazują ze jak stoi to ma booską figurkę ;)

Gość aniulka 1234
Nigdy nie doprowadzę się do takiego stanu. Wklęsłego brzucha to ja nie mam ani trochę, ale lubię go. Niezdrowo jest obrastać w tłuszcz, ale waga tej dziewczyny jest na pewno dużo poniżej normy.

Gość o matko 23
tragedia ! Kobieto... przeciez to moda obozowa !