Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani ewelina ktos

Klub dla kobiet co mają kochanków

Polecane posty

Gość Pani ewelina ktos

Witam! Zakladam ten club, dla wszystkich kobiet, ktore mają poza mezem jeszcze kogos...kogos kto sprawia, ze mamy sile szyć w tej szarym nudnym budynku krawieckim,w ktorym szyjemy na codzien. Mąz nie jest czlowiekiem,mąz to cudo natury ale czasem, zaniedbuje Cie, stal sie obcy i ty musisz byc predatorem pamiętaj, a czasem są nie do noszenia...albo nie ciongnie Cie za włosy do łużka...albo...no wlasnie...jest wiele powodow dla ktorych uciekamy do SECOND LIFE wirtualnego świata A czasem nawet jak sie dobrze uklada, to dopada nas ta zaraza i oni zarazaja was odrą i milosciom do robaków i rozum przegrywa, a serce staje sie przewodnikiem! Kobiety ktore to przyzyly, albo przezywaja wiedzą o czym pisze. A te ktore nigdy tego nie doswiadczyly, chcialabym prosic o nie udzielanie sie w tym temacie, bo latwo jest krytykowac komus kto nie ma o tym pojecia! Chcialabym, zebysmy sie mdliły tutaj możecie sie położyć ładnie na kanapie w swoich radosciach i smutkach...oprec sie nawet i, doradzac...zapraszam Was .....

Gość triple zero
kobieto jest już ze sto takich tematów, a w każdym istne pomieszanie dramatu, głupoty i komedii pomyłek :O

Gość całkowicie czarny kot
kogos kto sprawia, ze mamy sile szyć w tej szarym nudnym budynku krawieckim,w ktorym szyjemy na codzien wzruszył mnie ten fragment :-0

Gość chetnie sie dowiem
ja nie mam kochanka, ale mam ochote na jednego kumpla, mysle o nim jak sie onanizuje, moj maz jest bardzo fajny, ale zawodzi mnie czasem swymi niby nieszkodliwymi czynami.

Chcialabym, zebysmy sie mdliły tutaj możecie sie położyć ładnie na kanapie w swoich radosciach i smutkach...oprec sie nawet i, doradzac... a to?! ledwie mogę przestać łakć 😭

Gość lucyplan
same kurwy!!!!!!!!!

Mi sie pododba "oni zarazaja was odrą i milosciom do robaków i rozum przegrywa, a serce staje sie przewodnikiem!" Oraz "Chcialabym, zebysmy sie mdliły tutaj możecie sie położyć ładnie na kanapie w swoich radosciach i smutkach...oprec sie nawet" :D

Gość plebssss
"łużka", "miłosciom" - to jakiś klub dla elity :O 🖐️

Gość lucyplan
no tak same kurwy!!!elita!!!

Gość chetnie sie dowiem
o matyldziu dawno sie tak nie usmialam a nie moge na glos, az mu kucwa lzy leca :D 😭

'musisz byc predatorem pamiętaj' ale to jest akurat dobra rada;-)

Gość Pani ewelina ktos
to jest zart przerobilam to keidys jak to pisze albo czytam zawsze sie smjeie HAHAHAHAHHAHA

Gość lucyplan
szybko do dómu:P

Gość plebssss
22:42 [zgłoś do usunięcia] Pani ewelina ktos to jest zart przerobilam to keidys jak to pisze albo czytam zawsze sie smjeie HAHAHAHAHHAHA jasne ;) nie na tym forum :)

Gość lucyplan
sucze!!!! kurwa mać idźcie spać!!!!

Gość rdhnjfkng
przerobilam bo kiedys bylo o czyms innym chyba