Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość modlniczka

Naderwane krocze?

Polecane posty

Gość modlniczka

Czasami po stosunku odczuwalam dyskomfort,ale to szybko przechodzilo. Co prawda widzialam ze wejscie do pochwy jest odrobine popekane ale myslalam ze to przejdzie. Kilka dni temu po stosunku czulam tak jakby lekkie pieczenie, ale nie zwrocilam na nie szczegolnej uwagi. Dzis popatrzylam w lusterko, i z jednej strony, z boku mam tak pekniete jakby mi ktos nacial (glebokosc niecaly cm). Czy to normalne czy musze isc z tym do ginekologa? Czy wasze wejscia do pochwy sa idealnie okragle i elastyczne?

Gość lorii
Ja mam elastyczne ale juz rodziłam:-)Tobie powinno sie wygoic samo ale na razie nie współzyj:-)

Gość modlniczka
Myslicie ze wygoi sie samo czy to bedzie trzeba szyc? Przeciez to nie przylega scisle przez caly czas...

Gość noooo i ja
popekane czy takie jakby bruzdy?

Gość modlniczka
Normalnie mialam takie lekko nadszarpane brzegi,a to wyglada jakby mnie ktos nacial z jednej strony. Nie bolalo i nie boli, zero krwi.

Gość noooo i ja
tak dla świętego spokoju idź do gina, ja zbagatelizowałam, a później długo do niego ścieżkę wydeptywałam, bo sie okazało, ze jakieś coś tam bakteryjne

Gość modlniczka
Podmywam sie tantum rosa zeby ni doszlo do zakazenia. Boje sie tylko ze cos takiego moze pekac dalej :(

Gość a jak długo współżyjesz
Ja tak miałam przez kilka miesięcy po rozpoczęciu współżycia. W końcu się wygoiło, to była po prostu mało elastyczna błona dziewicza. Na pewien czas zrezygnuj z seksu ( przynajmniej dwa tygodnie), przemywaj tantum rosa, a jak już powrócisz do seksu to używaj żeli nawilżających np. durex i poproś partnera, żeby był na początku delikatniejszy

Gość kami6
do A JAK DLUGO WSPULRZYJESZ-CZY TY WOGULE WIESZ GDZIE MASZ BLONE DZIEWICZA wstyd wruc lepiej do szkoly i naucz sie swojej anatomii i niewypowiadaj sie na temat o ktorym niemasz pojecia

To może napisz gdzie ona jest ? Bo u większości kobiet jest u wejścia do pochwy...

Po za tym byłam z tym u ginekologa, a on chyba wie co to błona dziewicza i gdzie jest !

Gość kami6
ale mnie rozsmieszylas-dziewczyna dokladnie pisze ze ma KROCZE naderwane a nie blone dziewicza.to chyba tylko ty masz blone u wejscia pochwy i zakarzdym razem jakl sie bzykasz to ja przerywasz,jestes 1 przypadkiem na swiecie ktory tak ma.wspulczuje rozumu

Gość kami6
do Modlniczki-poprostu jestes malo rozciagnieta a twoj chlopal ma duyego penisa dlatego masz popekane krocze,urzywajcie nawilrzaczy a po pewnym czasie sie dopasujecie.i lepiej idz do ginekologa niech da ci jakies masci

Gość kami6
kup sobie słownik;)