Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobiashowski

Czy geje wierza w Boga?

Polecane posty

Gość dobiashowski

Przegladalem ostatnio w internecie strone klubu gejowskiego o nazwie "Church".Reklamuje ona klub nocny,przerobiony ze starego kosciola w ktorym wciaz widnieje dawny oltarz,a na nim wijace sie niczym zmije klebowiska homoseksualistow.Ubranych w lateksowe majtki,stringi.....przy nagich torsach w transie klubu podkrecanego muzyka house i narkotykami. Zaczalem sie zastanawiac...Czy to nie jest czasem tak,ze wiara w Boga nie idzie w parze w byciu tzn wyzwolonym gejem?Motywow antychrystowskich w kulturze gejowskiej jest wiele.Koszulki z podobizna Jezusa z erekcja,Matki Boskiej i na tle nagich go go tancerzy etc... Co wy o tym myslicie?Czy macie podobne spostrzezenia?

Gość fdsfdsf
myślimy,że z tobą coś nie tak jest, że takimi tematami się interesujesz, ale ogólnie, to nic do gejów nie mam - więc śpij spokojnie. :)

Gość dobiashowski
interesuje sie religioznactwem

Gość xa
orientacja seksualna nie ma nic do wiary ... gorzej jezeli ludzie na sile pchaja ktoregos boga do okreslonych przez nich samych ram (typowe religie) a ludzie odstajacy od nich sa przez nich odrzucani ... Bog i sztywne ludzkie formy to dwie rozne sprawy o ktorych ludzie zapominaja

ja myślę, że to trochę na zasadzie odwetu. skoro niektóre środowiska katolickie nawołują do nienawiści w stosunku do gejów, to w równym stopniu niektóre środowiska gejowskie szydzą z kościoła katolickiego. w obu przypadkach to raczej marginalne sprawy: większość katolików nie ma nic przeciwko gejom, większość homoseksualistów nie atakuje kościoła...

Gość a jak geje mają wierzyć w boga
to sodomici i doskonale wiedzą co spotkało mieszkańców Sodomy i Gomory, dlatego szydzą z religii i ludzi wierzących.