Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzonanamaxa01

i znowu go nakrylam na masturbacjii

Polecane posty

Gość wkurzonanamaxa01

mam juz dosc... jego jedynym zajeciem jest masturbacja ... tylko by sie chowal i masturbowal... nasz zwiazek zaczyna umierac.. nie myslalam ze to mnie tak zdoluje.. rozmawialam z nim na ten temat nie pomaga.. juz nic nie pomaga .. sex mamy moze raz na tydzien

Gość o rany...
tez bym byla wkurzona, coz... daj se z nim spokoj bo bedzie jeszcze gorzej

Gość wkurzonanamaxa01
wiem ze kazdy facet sie masturbuje ale moj pobija rekordy.. woli sie masturbowac niz miec sex.. czuje sie potwornie w tym zwiazku..

Gość wkurzonanamaxa01
jestem w ciazy.. nawet przed ciaza to robil.. walcze z tym .. ale nic nie pomaga...sama zaczelam mu pokazywac jak milo byc olewanym ... nic nie pomaga.. nic

Gość wkurzonanamaxa01
dziewczyny nie macie takich problemow ze swoimi???

Gość wspolczuje

Gość wkurzonanamaxa01
mam ochote go zjechac ale nie wiem sama juz jak... do niego nic nie trafia

Gość szparek
A w którym miesiącu ciąży jesteś? Pewnie właśnie dlatego się musturbuje.

Gość joozio
masturbuje sie bo jest debilem. tak zalatwia stresy, nude, jest po prostu chory. i musisz cos z tym zrobic..

Gość profesjonalny onanista
ja też się ciągle masturbuję... gdybyście były troche bardziej ciepłe i potrafiły zaspokoić faceta to może byśmy się nie pędzlowali kilka razy dziennie... czy to takie trudne przebrać się raz na jakiś czas za zakonnice i zjeść kupę swojego faceta a potem wysmarować sie jego spermą?? no powiedzcie taki to problem?? potem sie dziwisz że facet woli swoją rękę? ona przynajmniej go słucha!

Gość Onanananana22
Moj facet przestal sie masurbowac od kiedy zaczelam spaleniac jego zachcianki- fakt niektore sa dziwne jqak np: ja zakladam pieluche a on mnie rznie albo jak kaze mi zakladac sobie worek foliowy na glowe i podduszac kiedy szczytuje ale go kocham dlatego sperma na twarzy i ogladanie moich zdjec ze sperma ktore on mi robi traktuje juz ze spokojem. Moze jak mi sie oswiadczy to sie uspokoi

Gość profesjonalny onanista
brawo dla tej pani! idelana kobieta!!! moja tez sie opierała jak chciałem żeby wsmarowała w uda mój kał z poprzedniego dnia... teraz już wie że to mnie podnieca i robi to bez pytań... reaguje na hasło STAŚ CHCE GORĄCE KAKAO!

Gość szparek
ladaco nie wiesz, że w pierwszych miesiącach ciąży nie powinno się tego robić, bo można łatwo uszkodzić przodujące łożysko. Łatwo to poznać po plamieniach, które niestety są przez większość kobiet błędnie brane za okres. A jak się ma obfite plamienie, to niejednokrotnie może się to zakończyć szpitalem w gorszym wypadku poronieniem.