Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ella27

nie rozumiem facetów

Polecane posty

Gość ella27

poznala faceta w pracy, ktory mial dziewczyne!wiec z generalnie byla tylko znajomosc!ale jego dziewczyna wyjechala z kraju na pol roku, zaczelismy sie czesciej spotykac,codzienne smsy, wychodzic razem ale zawsze w grupie znajomych nigdy sam na sam!ja wiedzialam ze ma dziewczyne wiec nie chcialam nic psuc ani mieszac w jego zyciu!ale niestety zaczelo mi coraz bardziej na nim zalezec i w koncu zdecydowalam sie mu o tym powiedziec...ze zalezy mi na tych spotkaniach coraz bardziej, ale wiem ze jest z kims, a ja nie chce cierpiec i najlepiej jak przestaniemy sie widywac!poprosil o troche czasu...ale nastepnego dnia sms- taki normalny co slychac? i znowu zaczely sie wspolne wyjscia ze znajomymi ale na temat tamtej rozmowy cisza!prosil o czas wiec nie nalegalam!iskrzylo strasznie miedzy nami, nasi znjaomi mowili ze bylibysmy super para, ale obracalismy to w smiech, bo przeciez on...zajety! po 2 miesiacach od wyjazdu dziewczyna z nim zerwala, chlopak widac ze strasznie to przezywal, ale ze mna nie chcial rozmawiac na ten temat!z kazdym tylko nie ze mna!ale jak mu bylo zle dwonil do mnie i tak gadalismy o wszystkim i niczym ale zadko na temat tej sytuacji!dodam ze zawsze mu mowilam ze ma we mnie oparcie!...jego przyjaciel zapytal sie czy go kocham...odpowiedzialam ze nie wiem bo przeciez tego nikt na poczatku nie wie!!ale w dalszym ciagu byly wspolne wyjscia, telefony...ale w koncu rzadziej dzwonil, skonczyly sie wyjscia...napisalam do neigo ze bardzo mi na nim zalezy, i zapytalam dlaczego tak mnie odpycha od siebie...a uslyszalam ze takie wiadomosci nie robia na nim zadnego wrazenia...i zrozum faceta????

Gość huh
moze to psychopata ? Z nimi nie ma żartów.