Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość msas

jak zachecic dziewczyne do dbania o siebie

Polecane posty

Gość msas

dziewczyna kompletnie sie nie maluje,a jest biala jak sciana i ma wypryski.wlosy ma dlugie i oklaple.tylko tak zeby nie poczula sie urazona?

Gość 6756
ile ma lat?

Gość tenhyt
a czemu wybraleś sobie taką dziewczynę? nie widziałeś, że wygląda jak wygląda? co ci sie w niej spodobało?

Gość mam taki kłopot
może reklamówkę z jakims fajnym nadrukiem na głowę jej zaproponuj?

Gość msas
to nie jest moja dziewczyna tylko mojego brata,ona mu sie bardzo podoba z charakteru ale jak sam mowi uwaza ze powinna bardziej o siebie dbac,ma racje.dziewczyna ma prawie 25lat

Gość tenhyt
a może po prostu się nie wtrącaj tylko niech twój brat się zajmie swoją dziewczyna

Gość msas
to on mnie prosil o rady

Gość mam taki kłopot
to niech brat wybierze tą reklamówkę, grunt by sie mu podobała w końcu...

Gość lorii
Na walentynki niech ja brat zaprowadzi do salonu pieknosci..Zrobic jej fryzure twarzowa, makijaż a potem przy kolacji niech jej powtarza ze fantastycnzie wyglada i taka ja chce miec na codzien.Taktownie i walentynkowo

Gość dsfaswgftrgt
Znam taką samą! blondynka, dlugie wlosy do pasa ale takie oklapnięte bleee, biala i zero makijazu :O:O i piegow troche

Gość mam taki kłopot
taaaa, to pewnie ta jego, opis sie zgadza :O

Gość msas
nie wiem co niektorzy sie tak rzucaja LORI wlasnie o takie rady mi chodzilo:)

Dobre lorii!. Myślę ,że chłopy się nie nadają do tłumaczenia, musisz jej podsunąć jakąś fajną laskę co jej wytłumaczy, pokaże. Są laski, które zywczjanie nie wyniosły potrzeby dbania o siebie z domu, i jak ich ktoś w te tajniki nie wprowadzi to nic nie uzyskasz. Dziewczyny takich rzeczy uczą się od siebie, czasami o swoich mam. Facetom zostaje prawienie komplementów.

Gość lorii
Ciesze sie ze pomgłam..a nawiasem mowiac naturalne blondynki sa własnie blado białe , zazwyczaj z piegami i nie moga sie opalac ,,bo podraznia je słonce.Wiem bo jestem naturalna, ale dbam o siebie:-)

Gość aghh
a Twoj brat ile ma lat, ze sam nie moze sobie sposobu na swoja kobiete wymyslic? Najlepiej niech z nia pogada bo takie wyjscie do salonu pieknosci moze byc tylko jednorazowym zrywem, jesli ona nie dba o siebie wcalei nie ma tego nawyku.

Gość lorii
Abub w pewnym sensie masz racje ale mozliwe ze ona ie widzi potrzeby zmiany lub brak jej kasy na fryzjera, wizazyste..wiec moim zdaniem swieto zakochanych to dobry pomysl dla odmiany jej wizerunku:-)

Gość lorii
aghh kazda kobieta uwielbia komplementy, wiec jezeli po takim zrywie do salonu, dostanie ich w nadmairze to zacznie sie dbanie o to zeby codziennie cos takiego usłyszec:-)Zapewniam

Gość aghh
wizazyste? dziewczyno zejdz na ziemie :/ ile przecietnych kobiet korzysta z uslug wizazysty? Jak ktos nie dba o siebie, to z dnia na dzien nie wyrobisz u takiej osoby tego nawyku. To jest kobieta, ktora ma juz 25 lat wiec cos powinna liznac w tych sprawach. Watpie, ze nie ma kolezanek i chocby nie moze podpatrzec w tv jak kobiety dbaja o siebie. Nawet na ulicy mozna co nieco podpatrzec.

Gość mam taki kłopot
jaaaaaasne, dajcie dziewczynie spokój, niech se będzie saute jak lubi, a brat pewnie sam ma pryszcze :P

Gość msas
naprawde nie rozumiem o co chodzi?jakbym sama napisala zebyscie mi doradzili co mam zrobic zebym wygladala lepiej to byloby tysiac wypowiedzi na temat,a tu wiekszosc sie oburzala jakbym nie wiem co napisala. brat ma 25lat i jest naprawde bardzo przystojnym facetem. ona jest brunetka i niestety ale niebardzo pasuje jej ta bladosc plus zaczerwienienia. problem jest tylko taki ze sa razem dopiero od miesiaca

Gość mam taki kłopot
napisz za rok do nas :)

Gość lorii
Dla faceta zrobi duzo wiec bez obaw..Ja stapam mocno po ziemi a pytanko bylo jak ja zachecic..wiec zamiast negowac podsun inny dobry plan:-)

Gość aghh
a Ty nie mozesz pogadac z nia na ten temat. wybierzcie sie we dwie na jakies zakupy do drogerii. Wskaz jej cos odpowiedniego.

Gość msas
niestety az tak jej nie znam,zeby razem wyskoczyc na zakupy a poza tym ona jest ze wsi i tylko w weekendy przyjezdza do miasta. jest nauczycielka

Gość papricka
a ja caly czas myslalam ze to facet pytanie zadal :-) ale jaja... przepraszam

Gość aghh
jak masz z nia dobre relacje, to wyciagnij ja na zakupy, poprzegladajcie jakies babskie magazyny, obejrzyjcie razem jakies programy o urodzie. Niby tam mimochodem mozesz jej podsunac jakies pomysly. Ale szczerze Ci napisze, ze jak Twojemu bratu nie odpowiada jej wyglad do konca juz teraz, a ona nie ma nawyku dbania o siebie to troche marnie widze ten zwiazek. Z drugiej strony sie dziwie , ze ona jako kobieta majac faceta( jak piszesz przystojnego) nie chce mu sie podobac i nie dba o siebie.

Gość aghh
no to odpada moja propozycja, jak nie masz z nia jeszcze bliskich relacji . Ciezka sprawa. Tu juz inwencja nalezy do Twojego brata. Tyle, ze to poczatek zwiazku i moze byc przez nia zle odebrana proba wplyniecia na jej wyglad przez Twojego brata.