Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loneczka29

czy to ciąża? prosze o odpowiedzi i pomoc!!

Polecane posty

Gość loneczka29

witam zastanawiam się czy jestem w ciąży...z tego co czytałam wszędzie na ten temat moge być w ciąży, choć niekoniecznie...otóż okres mi normalnie wystąpił choć był krótszy i jakby mniej obfitszy...2 razy wystapiło plamienie tzn śluz był zabarwiony na różowo przez niewielką ilość krwi...ok miesiąca temu miała okropne napady senności dzięki czemu jak nigdy nie spałam w dzień tak robiłam sobie niemal że codziennie drzemki, zdarza sie że czasem piecze i jakbym częściej musiała do toalety...zauwazyłam na brzuchu kilka przebarwień...hmm co do jedzenia to różnie raz mam napad głodu a raz wogóle bym nie jadła, niektórych produktów po prostu nie moge jeść (tych co lubie), a jak zjem to jakby mi sie zmienił smak...w nocy czesto nie moge zasnąć, lub też rzadko ale mnie potrafi mdlić..miewam też od czasu do czasu lub kilka dni pod rząd rzadsze stolce...a po zakończeniu tego krótszego i mało obfitego okresu boli mnie brzuch czasem lekko czasem mocno, mam wrażenie jakbym okresu miała dostać...no i co najdziwniejsze mam uwypuklone wyraźnie podbrzusze nad łonem...czy to ciąża? co mi może być?

Gość wkurzonanamaxa01
nie marudz .. zrob test!!!!!

Gość jkj
zrób test ciążowy albo idz na badanie krwi

Tak to ciąża, ale z Twojego opisu nieciekawe wnioski - ciąża pozamaciczna. Pędź do gina na skrobankę zanim Ci jajowód pęknie :o

Gość ddddddddddddddddddd
matko boska, idze sie do lekarza a nie pyta na kafeterii. jesli to juz drugi miesiac to w szczegolnosci.

Gość wkurzonanamaxa01
ja mialam ciaze pozamaciczna.. wtedy tez dostalam okres.. pierwsze tygodnie wogole nic nei czulam!!!.. dopiero kolo 6 tyg.. umieralam z bolu.. lepiej idz do lekarza!!!.. niech on ci test zrobi!!! i pamietaj jedna rzecz jak lekarz ci powie np ze poronilas.. olej go idz do drugiego po tygodniu... bo oni zawsze mysla ze poronilas.. tak bylo ze mna i sie okazala ze nie poronilam a bylam w ciazy pozamacicznej!!!!!! mialam szczescie ze wkoncu sie skapli

Gość loneczka29
wybaczcie mi..skopiowalam ze starszego tematu moja wiadomosc;p bylam u ginekologajakies 2 tygodnie temu...mialam poczatek nadzerki stad mialam plamienia...i infekcje...mam juz wszystko wyleczone. z tym ze nie wspominalam lakarzowi ze podejrzewac moge ciaze i nie badal mnie raczej pod tym kierunkiem..i mowil ze nic nie zauwaza ale tez wlasnie ze nic o tym nie mowilam mogl sie nie dopatrzec zwlaszcza ze okres mialam w tym czasie (jeszcze krotszy i mniej obfity)....no i uwypuklenie mam nadal

Gość loneczka29
tzn te plamienia wyleczylam w poprzednim miesiacu....

a czy ty myslisz ze my jasnowidzkami jestesmy!!!!!!!????????????? zrob sobie test i bedziesz wiedziala zamiast zakladac jakies glupie watki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!to jest forum a nie gabinet ginekologiczny!!!!!!!!!!!!!

Gość loneczka29
jezu widze ze tu duzo niemilych osob jest...nie mysle ze jescie jasnowidzkami, szukam rady tylko...a testy robilam mieisac temu i wyszedl negatywny....poza tym test nie daje 100% pewnosci...i jak ktos ma sie wypowiadac w sposob nie mily i nie uczynny to nie sadzisz zelepiej jak wogole geby nie otwiera??!!

Gość loneczka29
a i jeszcze jedno...na mojego dobrego ginekologa musze miesiac czekac!!

loneczka - idź spać i nie zadręczaj nonsensami. Proszę, bo to już nudne tu na Kafe :o Masz podejrzenia - zrób test i nie rób tu z siebie kolejnej inteligentnej inaczej :o

Tu nie chodzi o to czy my miłe czy nie, ale rozejrzyj się trochę i zobacz ile tu bzdurnych tematów takich jak Twój. I to już się naprawdę nudne robi, no chyba że autorką jest prawdziwa idiotka, to wtedy nawet śmieszne. Mam nadzieję, że Ty jednak taką nie jesteś. Dobranoc.

Gość loneczka29
hmm myslalam tylkoz e to forum na ktorym mi ktos doradzi wesprze a tu nici...glownie z czym sie spotkalam i wiele dziewczyn ktore tylko chca sie dowiedziec czegos od "madrzjeszych i doswiadczonych dziewczyn" to z niemilymi i odsylajacymi wiecznie komentarzami...

ale nie chodzi o to ze jestem nie mila.................chodzi o to ze srednio 2razy na dzien ktos zaklada podobny temat:czy mozliwa jest ciaza?czy jestem w ciazy?czy to moze byc ciaza....itp.itd a my skad mozemy wiedziec takie rzeczy.najlepiej zrobic sobie test ciazowy albo badanie krwi i wtedy bedziesz wiedziec czy to ciaza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam.

Gość loneczka29
co nie zmienia fakty droga Katarzyno ze od razu robisz wrazenie nie milej... dzieki za te swietne rady

co nie zmienia faktu droga loneczko, że zanim się założy topik to należy wcześniej kliknąć na Szukaj i sprawdzić czy się nie powiela ;)

bo nie rozumiem i chyba nigdy nie zrozumiem jak mozna na forum pytac sie czy jest sie w ciazy!!!!!!!!no nie pojme tego za nic w swiecie:(:(:( mam nadzieje ze zrobilas sobie test i juz znasz odpowiedz na swoje pytanie.............................