Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Interpretacja

Co autor miał na myśli ? !

Polecane posty

Gość Interpretacja

Natrafiłam na ujmujący lecz specyficzny wiersz pt "Miłosne uniesienie". Jeśli mi go dokładnie wytłumaczycie, będę happy ;) Wiersz pochodzi ze strony http://www.twojewiersze.yoyo.pl "Miłosne uniesienie" Kolejna ciemnista noc upokorzeń, snów na jawie, westchnień wspomnień, krzyczała tak mocno, głośno i usilnie, zejdź na ziemię i podlej mnie światłocieniem, ja płakałem wciąż, śniąc o niej, a teraz o Tobie, wiem, skrzywdziłem cię roślinko, nie podlewając ciebie, musiałem znaleźć własne inne światełko w tunelu, już nie płaczę po nocach, bo mam Ciebie Karolino moje miłosne uniesienie po czym się obudziłem - to tylko sen z płaczem grzesznym westchnieniem krzyknąłem i pomrocznym zeschnięciem zapłakałem

Gość polonistka heh
nie wazne co autor mial na mysli, moze wlasnie myslal o obiedzie wazne co ty czujesz kiedy czytasz wieczresz i z cyzxm ci sie to kojarzy ;) kiedys prus pisal emancypantki "mial na mysli" baby do garow a wyszlo mu jakos tak odwrotnie ;P

Gość hmmyhy
Czasami już tak bywa, że miłosne uniesienia pozostają w nas. Jednym kojarzą się z czymś pięknym, innym jak w tym wypadku z czymś przelotnym jak bukiet.

Gość ja wiem123
nie wiem

Gość fmfmm
Wiesz jest przykładem niezłej grafomanii, nadaje się do śmietnika, niczego więcej, trudno więc ustalić, co autor miał na myśli oprócz tego, że miał pusto w głowie.

Gość fmfmm
Wiersz jest..