Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwiona na maksa

czy to normalne?jego kontakty z byłą

Polecane posty

Gość wkurwiona na maksa

dowiedziałam się od jego siostry która mnie lubi że mam uważać...Facet zktórym jestem 3 miechy średnio 3 razy w tygodniu dzwoni do byłej tak pogadac sobie..w nocy potrafi godzine gadac z nią na gg..Nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby byli razem 5 lat...rozumiem tego tak łatwo sie nie da zakonczyć...ale oni byli razem niecałe trzy miesiace!!!:OOna poodobno chce się spotkać on nie chce,ale jednoczesnie nie moze ograniczyć z nią kotaktu..gadając raz się kłócą raz wygłupiają raz wypominają swoje wady winy a raz zartują....Osttanio najprawdopodobniej z tego co sie dowiedziałam on do niej dzwonił dwa razy w ciagu jednego dnia!!!!!!!niby nie spotykają się...ale...czy to nie jest wkurwiające!!!!!??

Gość wkurwiona na maksa
wszyscy śpią.....a ja spać nie mogę:(:(:(:(:O

Gość slabo..
ciagniesz, i dlatego pomimo jej wad spotyka sie z nia na robienie laski i odwdzieczenie

Gość dasdas
to nienormalne. coś miedzy nimi jest. jak chlopu nie zalezy to olewa. oni sa bezwzgledni. dzwonia tylko jak im sie babka podoba.

Gość pewnie rzucil ja dla ciebie

musisz z nim porozmawiac to na pewno nie jest do konca normalne skoro on beda z Toba potrzebuje kontaktu z byłą. Niestety czegoś mu widocznie brakuje