Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciąża ale fajnie

bynajmniej dziwne

Polecane posty

Gość ale siekaaaaa
wg mnie porównujemy zawsze zachowania innych do siebie, no i autorka nie widzi się w sytuacji młodych mam, i dlatego jest dla niej to dziwne

Gość broken margaret
zaszłam w ciąże w wieku 20 lat, wpadka, myslałąm że sobie poradzę, skończę jakoś wymarzone studia, ale niestety nie udało się,miałam plany na przyszłośc, nic z nich nie wyszło, z mężem na szczęscie dobrze, od początku wiedziałam żę to ten, dziś jestem mamusią bliżniaków, nie skończyłam studiów, pracuje w sklepie odzieżowym second-hand za 1400, mój facet za 2000 w firmie budowlanej. ledwo wiążemy koniec z końcem. kocham moje dzieci, ale czasem zastanawiam się jak by to moje zycie potoczyło się bez owej wpadki. co do języków, znam angielski tylko podstawowo, więc nie daje mi to lepszych perspektyw na przyszłośc. pozdrawiam

Gość mflower mshines
zgadzam się z autorką

Gość nie ładnie
to ze Ty nie chcesz miec dziecka w tym wieku to nie znaczy ze inne mlode kobiety tez nie chca,ja uwazam ze to jest kwestia indywidualna ,nierozumiem wogole tego tematu ,to tak jakby bolał Cie fakt ze młode kobiety są szczęśliwe ,nie chcesz miec dziecka ok Twoja sprawa ale kogo to obchodzi ! Czepiasz sie ze mlode dziewczyny zakladaja nowe topici o ciazy itd a sama zalozylas kompletnie bezsensowny topic ,ehh..

Gość ahaaaaaaa
Zycze wam powodzenie zajscia w ciąże po 30 roku zycia lub gorzej zycze szesliwego porodu bezkomplikacji :D

Gość nfddddds
broken m....... kurcze a ja skończylam studia i pracuje za 1300zł więc nie pisz ę przez wpadke takie są warunki w Pl i tyle

Takie myślenie da Ci pewnie więcej szczęścia niż myslenie innych powiedzmy 22 latek myslacych odziecku.dziecko-koniec beztroski,iny wymiar zycia,niekoniecznie tragedia,takze wiele szczescia,ale takze klopotu i zmiany zycia o 180 stopni powodzenia

i na nic tlumaczenie dziewczyn twierdzących, ze dziecko w wieku dwudziestu paru lat to takie szczęście....Fajnie, jak taka mama sobie poradzi,jak nie załamie,ale stawi czoło rzeczywistości.Jednak w moim przekonaniu ciąza do 25 r.ż to za przeproszeniem przechlapane...Sama urodzilam miesiac przed skonczeniem 27 i tak sobie mysle ze w eieku 30 lat zajsc w ciaze to nic glupiego a wrecz przeciwnie.No ale jest ok jak jest,moje dzieci to najwieksze szczescie jakie mam i tak mialo byc

Gość amusiaaa
Ja urodzilam dziecko w wieku 22 lat tuz po obronie licencjata.Wpadka.Wyjachalam do niego za granice.Angielski znam bardzo dobrze ( byl na to czas w szkole).Urodzilam synka, za granica poszlam do szkoly.Ma juz prawie 2 latka a ja dostalam prace w banku.Zarabiam tyle ze panienki po 3 fakultetach i znajace 4 jezyki w Polsce moga tylko pomarzyc.Mozna? Mozna!

Ja urodzilam jak mialam 18 lat :P Dziecko odchowalam i wybawilam sie ,przed 30 urodzilam 2 syna odchowam i znowu bedziemy szalec :)