Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeetttaaamm

co do doradzania przy wyborze sukni na kafe powiem jedno

Polecane posty

Gość eeetttaaamm

Pewnie, że wybór jest tak ogromny, że każda z nas szuka pomocy, gdzie sie da, ale doradzanie na podstawie zdjęć modelek trochę nie ma sensu, wiadomo przecież, ze każda z nas wygląda inaczej, ma swój charakterek, różny styl ubioru, a suknia która pięknie wygląda na wystylizowanej modelce często nijak się ma do rzeczywistości albo tym bardziej do naszej osoby. Sama tu prosiłam o radę, opinie były pomieszane, ale jak popytałam wśród znajomych to każdy mówił mi, że ona do mnie pasuje, a co najważniejsze pokazałam Mojemu Przyszłemu ze 100 przeróżnych zdjęć, zeby pokazał jakie typy sie mu podobają, wybrał 3 a wśród nich ją :)

Gość upupupupuuuuuuu

no ale widzisz- sama pokazałaś swojemu facetowi suknie na zdjęciu a nie na sobie... zgadzam sie z toba że suknia na modelce a suknia na \"normalnej\" dziewczynie to niebo a zniemia, ale jak sama pisałaś, czasem potrzebujemy żeby ktoś nas poprostu upewnił że dobrze wybrałyśmy. zdarza sie że jakaś forumowiczka wklei zdjęcie koszmarnej bezy albo obrzydliwej sukni z prześwitujacym gorsetem, z przody do kolan z tylu z trenem na 3 metry itp i wtedy wszytskie piszemy że bez względu na to jaką ma sylwetke to nie powinna sie tak ubierać bo w czyms takim nie ma możliwości ładnie się wyglądać. ja tez wkleiłam linka do mojej sukni i napisałam jaką mam sylwetke. dostałam wiele odpowiedzi, niektóym sie moja suknia podobała innym nie, przeczytałam kilka uwag że do takiej sukni jak wybrałam dobrze wygladały by takie a nie inne kwiaty czy fryzura, poczytałam, przemyślałam i jestem wdzięczna za rady bo rzeczywiście troche mi pomogły. dlatego uważam że ocenianie sukni innych dziewczyn nie do końca jest takie bezsensowne. pozdrawiam:)

Gość eeetttaaamm
to prawda, ale nie ma to jednak jak rada osób które nas znają, pokazałam mu na zdjęciu żeby przekonac się czy bardziej podobaja mu się takie klasyczne, proste suknie czy takie oryginalne i wybrał te oryginalne, dlatego wybiore taką, bo zależy mi najkbardziej na jego opinii:)

Gość pani ze szkoły
A innym zalezy na opinii "ogółu", dlatego pytają ogół i wyciagaja średnią. Nie masz monopolu na rację. Niech każdy robi jak uwaza

Gość zolwikk
gdyby mi mlody powiedzial ze woli oryginalne to i tak bym takiej nie kupila. mam klasyczna rozszezana ale delikatna i gdyby powiedzial ze woli jakies podpinane taftu chuje muje to nie posluchalabym bo czulabym sie glupio w takiej udziwacznionej.

Gość eeetttaaamm
no właśnie ja się czuję w oryginalnej dobrze, jestem sobą, ale zawsze jak ktos jest inny i się wyróżnia to źle

Gość eeetttaaamm
a i tak zawsze wychodzi 50/50 bo każdy jest inny