Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna Endżi

czy można anulować przelew? z konta internetowego

Polecane posty

Gość smutna Endżi

Gość nie należy ci się
raczej nie zalezy chyba w jakim banku przelew byl robiony.Chociaz przelewy internetowe sa odrazu ksiegowane wiec watpie,ze cos zdzialasz

Gość zawsze tez mnie to
interesowalo :)

Gość smutna Endżi
chodzi o mbank ktoś wczoraj przelał mi kaes wysłał potwierdzenie (nie wiem czy wiarygodne) a pieniążków nie ma jeszcze , ja mam inteligo

raczej nie, jeśli zatwierdziłaś do realizacji, to zwykle trwa to kilka-kilkanaście minut można ew. zadzwonić do banku do obsługi klienta i zapytać, czy jeszcze możesz cofnąć przelew (jeśli masz taka usługe przy koncie wykupioną)

Gość asdsadasd
Przesył z konta na konto, nawet jeżeli to konto elektroniczne nie następuje w jednej chwili... Po pierwsze mbank księguje wyjście kasy, PKO BP księguje wejśćie. A z tego co wiem i widzę na codzień, inteligo i PKO BP to najgorsza sprawa na rynku - wszystko idzie o wiele wolniej niż normalnie

Gość to jak masz ten skan
i dzisiaj kasy nie bedzie to idz do banku i zapytaj o ten przelew. Przeciez pieniadze z banku do banku troche ida ;)

Gość smutna Endżi
przelew był robiony wczoraj około 15 więc na mój gust powinien już dziś być, z tego co wiem powinien się zaksięgować 9-9.30 a jeszcze nie ma;( no nic poczekam, mam nadzieje że ten ktoś mnie nie zrobił w balona

Gość nie należy ci się
możliwe,jeżeli to są różne banki to może tak być.Ja zamawiałam sukienkę przez allegro i robiłam przelew popoludniu na inny bank i z tego co wiem to ten facet pieniądze miał dopiero następnego dnia

Gość a moze sie myle
cos czuje, ze zrobilas interes z jakims nigeryjczykiem. wysyla skan i ty wysylasztowar.. czarnuchy pierdolone!