Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alexa 69

CO TU DZIS UGOTOWAC CHEC JEST ALE BRAK POMYSLU

Polecane posty

Gość alexa 69

chyba najlepiej isc glodnym na zakupy do supermarketu i wtedy zawsze cos do glowy przychodzi bo jak by inaczej wpasc na pomysl co dzis ugotowac,odwieczny problem kobiet gospodyn ,mamusiek,zoneczek .

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ammm.amm
gulasz placek po wegiersku rybka sznycle duszone w sosie risotto z warzywami

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zmorrrka
szaszlyki z piersi kurczaka i z sera ... mmmmm :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
o fajny pomysł z tymi szszłykami:) jak je się robi ?,na walentynki bym zrobiła:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Dordymaly
Bułeczki pizzowe. Ja lwasnie takie robie teraz. Znajdz sobie przepis w necie. Nazywa sie to buleczki pizzowe Adioli

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja gotuje dzis makaron
a do tego sos pieczarkowy z wiiar. nie chce mi sie dzis wyslilac :-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość prosty obiad
kluchy z serka homogenizowanego, co prawda jarski ale też tani przepis bierzesz opakowanie serka, wrzucasz do miseczki, do tego wbijasz jajo, dodajesz szczyptę soli, mieszasz razem, potem dodajesz do tego po łyżce mąki przennej i mąki kartoflanej, mieszasz by nie było grudek gdy "ciasto" jest za gęste dodajesz ciut zimnej wody generalnie obu mąk dodajesz po łyżce tyle by ciasto było w miarę gęste tak by można je było nabierać łyżką przygotowanie: w dużym garnku zagotowujesz osoloną wodę, gdy wrze, maczasz w tej wodzie łyżkę i nabierasz po trochu ciasta łyżką i wkładasz do wrzątku, ciasto odkleja się od łyżki, wtedy wyjmujesz łyżkę z wrzątku i nabierasz kolejna porcję ciasta na łyżkę....aż zużyjesz całość ciasta kluchy są gotowe gdy wypłyną czyli w miarę szybko kluchy polewasz roztopionym masłem i posypujesz cukrem PYCHA !!!!!! to ulubiony piątkowy obiad mojego męża !!!! najfajniejsze w przepisie jest to że robi się go z dostępnych w domu składników i jedyne co trzeba na bieżąco dokupić to serek !!!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Ja na obiad muszę mieć jakieś mięso bo inaczej się nie najem :O jakaś rysa

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×