Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ziewammmmmm

spicie w ciagu dnia?

Polecane posty

Go艣膰 ziewammmmmm

j.w. nosz kurde.......kiwam sie ostanio ledwo co.spac......!!!!!!!! musze sie pierdykn膮c i spac w ci膮gu dnia.ostatnio mialam podstawowe badania -wyszly ok. kawy pic nie moge-trzepie mnie po niej....... ojciec ,mama tez posypiaja ostatnio.....ale mnie to wkurza馃槨 dzisiaj juz zaliczylam spanko 8.30-10馃槧 pogoda czy co? jak radzicie sobie z zimowym sflaczeniem:P? spie w nocy 7-8 h.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ziewammmmmm
nikt nie posypia:(?

Udost臋pnij ten post

Jaaaa! Ja 艣pi臋 w ci膮gu dnia, jak tylko mam ku temu okazj臋! Jak pracuj臋 na rann膮 zmioan臋, to zawsze po powrocie do domu musi by膰 przynajmniej godzinna drzemka, bo inaczej nei mog臋 normalnie funkcjonowa膰. I te偶 kawy nie pij臋, bo...nie lubi臋! :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nooo tak
Ja tez spie w ciagu dnia, dzisiaj drzemka byla tak samo jak u ciebie rano :) pozniej pewnie tez sie poloze nie da rady inaczej. a kawy pije od cholery i nic nie pomaga. jutro mam egzamin i musze sie uczyc ale jak skoro czuje sie jak podgrzewany trup tak mi sie spac chce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mi220886
ja spa艂am jak mia艂am depresj臋. Odk膮d j膮 pogoni艂am raczej nie 艣pi臋, chyba, 偶e musz臋 odespa膰 noc ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ziewammmmmm
no tak.....ja tez mam depresje:(najgorsze za mna.2 miesiace leczenia i czuje poprawe psychicznie.widac organizm swoje wie ..wiec spie. hmmmmm?ale kurde no nie codziennie wiec juz sama nie wiem.jak zczynalam brac leki to byla masakra i wiedzialam dlaczego zdycham ale od tygodnia spie i spie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!馃槧 macie jakis patent na przepedzenie spiocha? ja otworzylam okno i poskakalam na skakance i walnelam sobie chlodny prysznic ale czuje ,ze spioch nadciaga..............

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ka艣kaaaa
kto ma na to czas

Udost臋pnij ten post