Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziewammmmmm

spicie w ciagu dnia?

Polecane posty

Gość ziewammmmmm

j.w. nosz kurde.......kiwam sie ostanio ledwo co.spac......!!!!!!!! musze sie pierdyknąc i spac w ciągu dnia.ostatnio mialam podstawowe badania -wyszly ok. kawy pic nie moge-trzepie mnie po niej....... ojciec ,mama tez posypiaja ostatnio.....ale mnie to wkurza😡 dzisiaj juz zaliczylam spanko 8.30-10😠 pogoda czy co? jak radzicie sobie z zimowym sflaczeniem:P? spie w nocy 7-8 h.

Gość ziewammmmmm
nikt nie posypia:(?

Jaaaa! Ja śpię w ciągu dnia, jak tylko mam ku temu okazję! Jak pracuję na ranną zmioanę, to zawsze po powrocie do domu musi być przynajmniej godzinna drzemka, bo inaczej nei mogę normalnie funkcjonować. I też kawy nie piję, bo...nie lubię! :P

Gość nooo tak
Ja tez spie w ciagu dnia, dzisiaj drzemka byla tak samo jak u ciebie rano :) pozniej pewnie tez sie poloze nie da rady inaczej. a kawy pije od cholery i nic nie pomaga. jutro mam egzamin i musze sie uczyc ale jak skoro czuje sie jak podgrzewany trup tak mi sie spac chce.

Gość mi220886
ja spałam jak miałam depresję. Odkąd ją pogoniłam raczej nie śpię, chyba, że muszę odespać noc ;)

Gość ziewammmmmm
no tak.....ja tez mam depresje:(najgorsze za mna.2 miesiace leczenia i czuje poprawe psychicznie.widac organizm swoje wie ..wiec spie. hmmmmm?ale kurde no nie codziennie wiec juz sama nie wiem.jak zczynalam brac leki to byla masakra i wiedzialam dlaczego zdycham ale od tygodnia spie i spie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!😠 macie jakis patent na przepedzenie spiocha? ja otworzylam okno i poskakalam na skakance i walnelam sobie chlodny prysznic ale czuje ,ze spioch nadciaga..............

Gość Kaśkaaaa
kto ma na to czas