Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakas.......

jestem niesmiala cicha dziecwzyna a mimo to zdarzaja mi sie takie rzeczy

Polecane posty

Gość jakas.......

i sama tego nie rouzmiem moze ktos tu sie wypowie nie prowokuje ubieram sie skromnie nie maluje sie a jak juz to tylko tusz i pomadka bezbarwna:O jakos nie lubie sie malowac na imrezach siedze cicho nikogo nie podrywam bo to nie w moim stylu jestem zbyt niesmialai zaraz zrobilabym sie czerwona jak burak a mimo to faceci zachowuja sie w stosunku do mnie "chamsko" obmacuja mnie, mowia chamskie teksty, pytaja od razu o seks itd nie wiem dlaczego bo rozumiem jakbym byla wyzywajaco ubrana itd a tak?

no bo Cię wyczuwają i czują sie pewniej więc tak sie zachowują - żałosne typki - jakby spotkał taką pewną siebie dziewczynę to by ogonek podkulił i słowem się nie odezwał

Gość frufru
bo niektórzy faceci to chamy i tak się zachowują niezależnie od tego jaką dziewczynę widzą. a nieśmiałe dodatkowo ich kręcą, bo myślą że sobie pomacają, a panna będzie się krępowała wołac o pomoc albo dac po ryju.

jakas....... jak następny zacznie do ciebie chamsko się odzywać lub robić coś co ci się nie podoba to po prostu powiedz mu aby się odczepił

to z jakimi facetami Ty się zadajesz?? :O kurde, ja bym zmieniła towarzystwo jak najprędzej

Gość jakas.......
ale problem w tym ze ja jak mowie aby sie odczepili to zaraz sie glupio smieje taki kolejny chamski tekst sypnie itd a raz jak probowalam cos sama odszczekac to zostalam nazwana dziwka:O towarzystwo? w kazdym w jakim sie nie pojawie ktos taki jest i zawsze ja na takiego trafie:O jjestem zalamana

to jak sie nie odczepi to wstań i kopa w krocze... poskutkuje natychmiastowo :P