Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vogue vogue

wiza do Usa

Polecane posty

hallo czy moze ktos moze mi podac numer telefonu do ambasady w lodynie i jakie papiery mial ze soba po ktorych dostal wize dzieki. ps. czy tylko w calej angli jest jedna ambasada usa???

,Mam pytanie.Chce starac sie o wize,ale mam kilka pytan i moze ktos mi odpowie. Chce leciec w Listopadzie na 3 tygodnie.Mam znajomego ktopry zaproponowal mi abym do niego przyleciala.Czy pisac mam ze lece do znajomego(on ma Green Card,juz zlozyl papiery na obywatelstwo)?Nie chce od niego zaproszenia bo mysle ze moje dochody jako self employed,ze mieszkam w Angli 5 lat,posiadam niebieska ksiazeczke:-),mam kilka tysiecy na koncie,wlasne mieszkanie w Poslce,no i minimum 3-4 razy w roku latam w celach turystycznych do roznych zakatkow swiata-wystarcza. Tylko nie wiem czy pisac ze jade do niego,tzn u niego chce sie zatrzymac,ale mamy w planach tez cruise po Caraibach 7 dniowy,a zamiarzem byc 3 tygodnie? I nastepna sprawa. Co do zdjecia to chce sobie zrobic sama i obrobic tak aby bylo jak oni chca.Ale nie rozumiem czy potem mam tp zdjecie wydrukowac,czy jak bede drukowac wniosek to tam tez to zdjecie sie wydrukuje?Aha i czy mam zmmienic papier do zdjecia na taki jak do zdjec?Bo ja juz nic nie wiem:-) Aha i czy ktos wie GDZIE kolo ambasady w Londynie mozna zostawic komorke,czy jest jakis platny schowek.bo jade sama do Londynu a mam 5 godzin drogi autobusem i raczej bedzie mi telefon potrzebny bo to roznie bywa. Dziekuje za odpowiedzi.:-)

Gość dziwne....
a czy nie mozna wylączyć komórki? obywatele ang.nie potrzebują wizy a Polacy tak jeśli nie jesteście małżeństwem niestety na lotnisku każdy oddzielnie zostanie potraktowany przygotujcie się na szczegółowe pytania ze strony American Emigration Office czasami zawracają Polaków-przygotujcie się bardzo rzetelnie do rozmowy