Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukająca pracyyyy

Jak zostać przedstawicielem handlowym?

Polecane posty

Gość szukająca pracyyyy

Gość pelaś
jak to jak? rzuć szkołe i zostań idiotą:) tam takich niełuków poczebują:)

Gość szukająca pracyyyy
a to skoro tam "niełuków" potrzebują, to w takim razie Ty gdzie pracujesz? Czy może odpowiedzieć na pytanie ktoś normalny i ktoś kto może powiedzieć cos w tym temacie?

Gość upupup

Gość mama226
jakto jak? odpowiedz na ogłoszenie...;)

Gość co wy tam wiecie
wiesz co ja juz mam za soba rozmowy w sp pracy na przedstaiciela.... wazne ejst dosiwdczenia za kierownicą ( ja jezdze 4 miesiace wiec z gory sprawa przegrana) trzeba byc bardzo wygadanym otwartym no i dobrze miec doswiadczenie w sprzedażuy w kazdym razie wcale nie jest tak łatwo dostac taka prace

Gość on+28
przede wszystkim musisz miec juz troche prawko,znac topografie danego regionu,umiec nawiazywac kontakty z ludzmi,przede wszystkim otwartosc na ludzi poza tym zastanow sie czy chcesz takiej pracy bo niejedna firma nie ma bazy klientow do ktorych ty masz jechac ale musisz sobie ich sama znalezc a jesli masz wynagrodzenie prowizyjne to wiele nie zarobisz,niektore firmy wymagaja tez swojego sprzetu do pracy(auto,komp,tel)na okres probny

Gość jkjakjfad
Praca marzenie, zawsze w trasie, zero nudnego siedzenia za biurkiem no i realny kontakt z człowiekiem ale... Jest mnóstwo kandydatów, bo każdy by chciał mieć służbowe auto ;)

Gość jkjakjfad
Test

Gość gość
Handluj marychą. Od czegos cza zacząć:-)

Gość gość
Jako ew. szef napisze, że nie potrzeba mi doświadczenia. Na moje ph może jeździć 4 miesiące samochodem, wisi mi, jak się dostanie do potencjalnego klienta. Może nawet jeździć tramwajem, byle wyrabiał czasowo na umówioną godzinę :p Ważne, że będzie miał własną działalność gosp :D Inaczej, więcej się taki obija i przeturmania firmową benzyne, niż pracuje. O komórce firmowej nie wspomne.

Gość Ekspert Pracapl
Nie łatwo zostać przedstawicielem handlowym, ale jeśli Wasz znajomy marzy o takiej pracy, a Wy traficie na taką ofertę, koniecznie polećcie go pracodawcy! w zamian za rekomendację otrzymasz 1000 zł! Sprawdź jakie to proste na http://praca.pl/rekomendacje.html